MENU

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον sexting του Όγκνιεν Βράνιες μετά την δημοσίευση του ερωτικού του σκανδάλου με την Γελένα Καρλέουσα.

Κάθε μέρα και μια νέα ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον βίο του πρώην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες διατηρούσε επί σχεδόν δύο χρόνια παράνομο δεσμό με την σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς, ενώ χθες έγινε γνωστό πως φέρεται να απειλεί τη 43χρονη Σέρβα τραγουδίστρια, Ντάρα Μπουμπαμάρα με γυμνές φωτογραφίες της.

Ομως, ο Βόσνιος στόπερ δεν σταματά εκεί. Σήμερα τα σέρβικα σάιτ αναφέρουν πως ο Βράνιες παράλληλα με τη σχέση του με την Γελένα Καρλέουσα φλέρταρε και με άλλες Σέρβες τραγουδίστριες.

Μια από αυτές είναι η Tijana Stojic. Η Τιχάνα δεν ενδιαφερόταν για τον Όγκνιεν, αλλά μόλις έλαβε το πρώτο μήνυμα του Βράνιες έψαξε το προφίλ του και είδε ότι ήταν ποδοσφαιριστής.

Αμέσως μετά γκούγκλαρε το όνομα του και είδε πως είχε σχέση με την συνάδελφο της Καταρίνα Γκρούγιτς. Ο Βράνιες την... βομβάρδισε με like σε όλες τις φωτογραφίες της και της έγραψε το πρώτο μήνυμα: «Είσαι πολύ όμορφη» και βρήκε το τηλέφωνο της και της έστειλε πως θέλει να συναντηθούν.

Ο Βόσνιος στόπερ την ρώτησε που μπορεί να την βρει, σε ποιο μαγαζί εμφανίζεται για να πάει να την ακούσει και τις έστελνε πάρα πολλά μηνύματα. Η Σέρβα τραγουδίστρια με το πλούσιο μπούστο διάβαζε τα μηνύματα του Βράνιες, αλλά δεν του απαντούσε και έτσι η επικοινωνία κόπηκε άμεσα.

Ο Βράνιες δεν της ξανά έστειλε μήνυμα στο instagram επειδή συνειδητοποίησε ότι η Τιχάνα δεν ενδιαφερόταν. Τότε, σχολίασε σε μια φωτό της πως ήταν η καλύτερη λήψη της και αυτή τον ευχαρίστησε!

Ο ποδοσφαιριστής πήρε θάρρος και της είπε να συναντηθούν στο Βελιγράδι αν ήταν ελεύθερη, αλλά η Σέρβα δεν το συνέχισε, αφού δεν είναι από αυτές που... ψάχνονται για άντρες στα social media.

Δείτε σε ποια την «έπεσε» ο Βράνιες αλλά έφαγε άκυρο...

Μερακλής Βράνιες: Παράλληλα με τη Γελένα την «έπεσε» σε άλλη τραγουδίστρια και έφαγε άκυρο (pics)