MENU

Ο Θεοδοσίου που έγινε ο πρώτος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος έδειξε την σπουδαία κλάση του. Απέναντι στον Μολδαβό Αχμέντ Τσεμορτάν ο Θεοδοσίου επικράτησε στους 4 γύρους, στην κατηγορία των 70,5 κιλών. O Tσεμορτάν ήταν ασημένιος στο Πανευρωπαϊκό και χρυσός στις ηλικίες U22.

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης αφιέρωσε τη νίκη στον Διαμαντή Πατέρα. Ο γιος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, που με εκείνον στο τιμόνι κατέκτησε το τελευταίο του νταμπλ το 2010, αναρρώνει από σοβαρό τροχαίο που είχε ενώ έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Ο Διαμαντής Πατέρας προπονείται με τον Γιάννη Αϊδινιώτη στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

«Σαν προπονητής του Νίκου Θεοδοσίου!!! Αυτή την μεγάλη παληκαρία νίκη!!! Την αφιερώνω στον αθλητή μας Διαμαντή Πατέρα που ο καλός Θεός προστάτεψε και τον έχουμε κοντά μας δυνατό και γερό, ύστερα από μία μεγάλη δοκίμασια που πέρασε. Θεέ μου σε ευχαριστώ γι' αυτό που έζησε σήμερα μαζί με τον Μεγάλο αδερφό τον Γιατρό μας τον Δόκτωρα Γιάννη Φιλιππάτο» έγραψε ο Γιάννης Αϊδινιώτης στο facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiannis.aidiniotis%2Fposts%2F2224141591036047&width=500
Νίκη αφιερωμένη στον Διαμαντή Πατέρα για τον Θεοδοσίου