MENU

Στο γραφείο του κ. Πατέρα έδωσαν το «παρών» ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αϊδινιώτης, η σύζυγός του Μαρία Καϊάφα αλλά και οι πυγμάχοι των «πρασίνων».

Η ενημέρωση από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

«Σήμερα Τρίτη 22/12, ο Νικόλας Πατέρας προσκάλεσε στο γραφείο του το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεσή του και να παραδώσει τα χρηματικά έπαθλα που είχε ο ίδιος αθλοθετήσει, στους Πρωταθλητές. Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αϊδινιώτης, η σύζυγός του Μαρία Καϊάφα και οι πυγμάχοι του Τριφυλλιού συνάντησαν τον κ. Πατέρα, που τους εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στο τμήμα, τόσο υλικά, όσο ηθικά.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ριτζάκης και ο Ειρηναίος Τσινάκης παρέλαβαν από 1000 ευρώ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Διονύσης Περδικάρης 750 ευρώ για το ασημένιο και οι Διονύσης Χελιώτης και Γιάννης Παπανικολάου από 500 ευρώ για το χάλκινο.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχθηκε πρωταθλητής και Πολυνίκης στην Πυγμαχία, έπειτα από την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας της κατηγορίας Elite Ανδρών, που διεξήχθη το τριήμερο 17-20/12 στο κλειστό του Εθνικού Γ.Σ. στο Ζάππειο.

Με συνολική συγκομιδή 5 μεταλλίων, 2 χρυσά από το Θοδωρή Ριτζάκη και τον Ειρηναίο Τσινάκη, ένα ασημένιο από τον Διονύση Περδικάρη και 2 χάλκινα από τους Διονύση Χελιώτη και Γιάννη Παπανικολάου, το Τριφύλλι κατέκτησε το 31 πρωτάθλημα στην ιστορία του»

Στο Νίκο Πατέρα οι πυγμάχοι του Παναθηναϊκού