MENU

Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αφού εκθείασε τον ποδοσφαιριστή του, τόνισε ότι ακόμη δε βρίσκεται στο επίπεδο, που θα έπρεπε. Ο λόγος, που δεν τον ξεκινά βασικό, όμως, αφορά την απραγία του για αρκετό καιρό, προτού έρθει στην χώρα μας.

Με το πρωτάθλημα της Σερβίας να σταματά στις 16 Δεκεμβρίου, ο Κρίστιτσιτς φυσικά δεν έπαιξε ξανά με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αφού λίγες μέρες αργότερα θα έπαιρνε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος, όμως, πριν από την έλευσή του στα Σπάτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», είχε αποφασίσει να ταξιδέψει για διακοπές με την οικογένεια του, με αποτέλεσμα στις γιορτές να μην προπονηθεί.

Το αποτέλεσμα, ήταν να μείνει πίσω σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αρχικά, διαπιστώνοντας το πρόβλημα, δεν τον ξεκινούσε. Το ίδιο συνέχισε να κάνει ο Χιμένεθ, μην επιθυμώντας να εκθέσει τον παίκτη, κάτι που δε σημαίνει πως δεν επιθυμεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του σύντομα, αφού έχει επισημάνει το πόσο εκτιμά τις ικανότητές του.

Ο λόγος που ο Κρίστιτσιτς αργεί να βρει ρυθμό