MENU

Ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην κάμερα του OPEN TV τόνισε αρχικά: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τίποτα παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά πλέον το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της νίκης και της διαφοράς που έχουμε αποκτήσει»

Στην συνέχει αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι από το πρωί και δεν ξέρω πως θα ακουστεί από έναν άνθρωπο που δουλεύει για τον Ιβάν Σαββίδη. Ενδεχομένως για εμάς να κλείνει και ένας κύκλος και να πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, νέα μυαλά, άλλοι άνθρωποι που να μην έχουν στιγματιστεί στο ποδόσφαιρο με εντάσεις όπως έχουμε κάνει εμείς. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει. Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι, όπως και τους νόμους αλλά είναι πολύ τραγικό και κρίμα για έναν άνθρωπο να συνοδεύει βουβά την ομάδα του, το δημιούργημά του που γράφει ιστορία και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του τα παιχνίδια. Θα πρέπει η ίδια η κοινωνία του ποδοσφαίρου να το συζητήσει πόσο επί της ουσίας είναι δίκαιο. Στενοχωριέμαι και αυτό μετριάζει τη σημερινή χαρά».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Εμεί πρέπει να κρατήσουμε μία ευθεία συναισθηματική γραμμή, να συνεχίσουμε σε αυτό τον τρόπο ώστε να διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα αυτή την διαφορά στην βαθμολογία ως το τέλος».

Κυριάκος: «Ίσως κλείνει ο κύκλος μας και πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα»