MENU

Τα λάθη πληρώνονται και ο Βασίλης Καμπούρης, πλήρωσε τα δικά του στον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ.

Ο βοηθός ρέφερι από την Εύβοια, που παραλίγο να τινάξει στον αέρα την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη, με το ανύπαρκτο οφσάιντ που υπέδειξε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το «καθαρό» γκολ του Τσούμπα Ακπόμ (φωτό), λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα, που το ακύρωσε επίσης κακώς, ως οφσάιντ, έμεινε εκτός της λίστας των διεθνών βοηθών η οποία επικυρώθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την ΕΠΟ, που την Πέμπτη (25/10) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Καμπούρης έγινε διεθνής βοηθός στις αρχές του χρόνου ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου, η ΚΕΔ χωρίς να τον κατονομάσει, έκανε λόγο για αποκλεισμό του από τους πίνακες «μέχρι την περαιτέρω αξιολόγηση του».

Εκτός πινάκων έμειναν ακόμη οι: Τουμπακάρης, Σίπκας και οι Ευθυμιάδης, Δαμιανός λόγω ορίου ηλικίας.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Απτόσογλου (Αθηνών), Νικολακάκης (Ηρακλείου).

Αναλυτικά η λίστα με τους διεθνείς βοηθούς: Κωσταράς, Δημητριάδης, Πετρόπουλος, Ακρίβος, Αλεξέας, Κούλα Χασάν, Νικολαϊδης, Μπουξμπάουμ, Απτόσογλου, Νικολακάκης.

Όσον αφορά τους διεθνείς διαιτητές επικυρώθηκε η είσοδος στην ευρωπαϊκή λίστα των Διαμαντόπουλου, Τζήλου, Σκουλά στη θέση των Αρετόπουλου, Καλογερόπουλου, Μάνταλου. Θα πλαισιώσουν τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κομίνη.

Τέλος (και) από την Ευρώπη ο βοηθός Βασίλης Καμπούρης