MENU

Το πρωτάθλημα τελείωσε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο χορτάρι περισσότερους βαθμούς απ όλους και αντί σήμερα να είμαστε μετά από τριήμερο λιώμα σε κανά παγκάκι, έχουμε μία υπόγεια επικίνδυνη θλίψη.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, γιατί τον έστησαν. Και όπως λέει το σύνθημα «με το έτσι με το θέλω, το πρωτάθλημα το έχετε στημένο, για αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη».

Το σύνθημα δεν βγήκε βέβαια επί της τρέχουσας ΕΟ. Βγήκε επί της προηγούμενης και από τη στιγμή που οι δύο Δικέφαλοι συνεργάστηκαν ανεπιτυχώς, ήρθε η ώρα να βάλουμε λίγο κάτω την ιστορία.

Στην Ελλάδα, ουδείς από τις ομάδες του ΠΟΚ ενδιαφέρθηκε ποτέ για το ποδόσφαιρο. Πάντα είχαν άλλοθι του τι έκαναν οι προηγούμενοι. Την πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ μπλέχτηκε για να ρίξει μία χούντα, ο σύμμαχός του εκμεταλλεύτηκε την κατάκτηση και έγινε απλά νέα χούντα.

Μόνο ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να στηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν για τα δύο τρίτα του το πρωτάθλημα. Μετά, η ΚΕΔ του Περέιρα και του προσωπικού του συμβούλου Τριτσώνη, έστησε τον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε και ο Λουτσέσκου, η επιβεβαίωση της κλοπής, ήταν ο δίωρος ορισμός του Κομίνη, του πιο σιχαμένου ανθρώπου στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου, σε μία προσπάθεια να αισθανθούν ασφάλεια όσοι αβαντάρουν την Ένωση.

Εδώ που φτάσαμε λοιπόν, για εμένα είναι μονόδρομος να πάμε σε νέες εκλογές στην ΕΠΟ. Να δούμε ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί. Δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με την ΑΕΚ σε κανένα επίπεδο και δεν με απασχολεί ακόμη και αν τις χάσουμε. Που μοναδικός τρόπος να τις χάσουμε βέβαια, είναι να συμμαχήσει ανοιχτά με τον Ολυμπιακό. Κάτι που θα ήθελα να το δω να εκτυλίσσεται. Αν θέλουν λοιπόν στον ΠΑΟΚ να είμαστε όλοι αγαπημένοι και οικογένεια, πιστεύω πως θα κάνουν αυτό που οφείλουν απέναντι στη θλίψη και τον εγωισμό μας.

Σήμερα στη Ριζούπολη, ο Τζοβάρας δεν έβγαλε καθαρή κόκκινη στον Λιβάγια. Η ΚΕΔ του Τριτσώνη με τα μηνύματα που πέρασε, έδωσε το δικαίωμα στον καθένα να ασελγεί εις βάρος των κανονισμών. Και να αλλοιώνει την εικόνα ενός τελικού. Ο Λιβάγια δεν θα έπρεπε να παίξει σε αυτόν. Ο Χιμένεθ, δεν θα μπορούσε να έχει δύο εκ των Λιβάγια, Λάζαρο και Αραούχο, στο βασικό σχήμα και την πολυτέλεια να φέρει έναν από τον πάγκο για να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της λαμογίστικης διαχείρισης Τριτσώνη.

Είχε προηγηθεί βέβαια το σπρώξιμο του ίδιου παίκτη στο Περιστέρι, αλλά και το κορυφαίο ζούλισμα όρχεων του Μασούντ στον Ζίζιτς. Επειδή δεν βλέπω όλα τα ντοκιμαντέρ, δεν ξέρω αν αυτό συμβολίζει κάτι στο Ιράν όπως πχ το give me five των μαύρων ή η συνάντηση των μυτών στους Εσκιμώους, όμως το μέλος της φυλής των Μονόφρυδων διαιτητής Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία, επιβραβεύτηκε για τη μη κόκκινη στον Μασούντ. Για ότι αρνητικό συμβεί το Σάββατο, ηθικός αυτουργός νούμερο ένα, θα είναι ο Τριτσώνης. Ακολουθούν Βασιλειάδης, Κοντονής, τακτικοί δικαστές – γελάει ο κόσμος – ΜΜΕ και όλοι οι υποκριτές της χώρας αυτής.

Από εκεί και πέρα, ήρθε η ώρα να πιάσω το κομμάτι των ΜΜΕ εξαιτίας μίας ακόμη αλήτικης συμπεριφοράς που έτυχα. Περιμένω έναν συνάδελφο που με έχει ζήσει – έναν – να πει πως έχω φερθεί κάπου αλήτικα – πούστικ@. Να πει ένας πως του έκανα βλαχομαγκιά ή οτιδήποτε άλλο. Ένας να βρεθεί, όχι δύο.

Επίσης, όσοι με ξέρουν και με ζούνε είτε κανονικά είτε μέσα από τα social media, γνωρίζουν πως το χιούμορ μου είναι λίγο ακραίο. Είμαι της Αμερικάνικης σχολής στα ΜΜΕ, μου αρέσει να λέγονται όλα όπως τα σκέφτεσαι. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό βέβαια, ειδικά αν δεν ανήκεις στην ελίτ της λαμογιάς του κέντρου.

Ανέβασα λοιπόν ένα ποστ, με διάθεση χιουμοριστική. Στη διάρκεια, κατάλαβα πως πρέπει να κάνω πίσω, γιατί έχουμε αρκετούς επιλεκτικά ευαίσθητους με την πάρτη μου, αλλά κυρίως στημένους να με φθείρουν πουλώντας εκδούλευση σε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Μία εφημερίδα κάποτε δυνατή, που σήμερα την χρηματοδοτεί επιχειρηματίας συμφερόντων Ολυμπιακού που εμπλέκεται στο ντιλ του Παναθηναϊκού με τον πολυσύλλαβο Τυνήσιο που αρνούμαι να μάθω πως λέγεται, στην ντίτζιταλ έκδοσή της, ανέβασε άρθρο – ανυπόγραφο γιατί και να υπέγραφε κάποιος είναι το ίδιο – που μου κουνούσε το δάχτυλο. Με πείραξε το ανυπόγραφο, αλλά το πέρασα ντούκου.

Μετά όμως είδα πως είχε χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook και ψάχτηκα ποιοι είναι. Είδα έναν πρώην σαλιάρη του Κοντομηνά που τον πήραν χαμπάρι και τον έδιωξαν και ένα παιδάκι που το παίζει αρχισυντάκτης και έχει λόγο, το οποίο ούτε συνάντησα ποτέ σε καμία δουλειά, ούτε γνώριζα την ύπαρξή του, ούτε έχω διαβάσει ποτέ λέξη του. Παρατήρησα απλά πως στο facebook δουλεύει μία φωτογραφία από κάτι βαφτίσια μπας και τσιμπήσει καμιά βλάχα και τον βρέξει.

Αυτοί εδώ οι τύποι, ο πρώτος μάλιστα είχε ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να τον στηρίξει ως ... πρόεδρο στην ΕΠΟ – βοήθειά μας – θα πάρουν ένα κατοσταρικάκι για να μπει η χορηγούμενη και μετά θα χαίρονται πως μου έκαναν και μαγκιά.

Δεν μπορούν να φανταστούν πόσο βλάκες δείχνουν στα μάτια μου, πόσο βαριέμαι ακόμη και το τηλέφωνο να σηκώσω να τους ρωτήσω τι ζόρι τραβάνε. Ξέρω το ζόρι τους. Αγωνιούν να γίνουν δημοσιογραφικά βιζιτάκια των τελειωμένων και να αλληλοχαίρονται στον μικρόκοσμό τους.

Το κακό στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο τόπος γέμισε τέτοια και οι όποιοι κανονικοί έμειναν, θα λιγοστεύουν από κλώνους των φυτών που θα είναι έτοιμοι να παίξουν ρόλο αρκεί να τους λένε ένα γεια άνθρωποι των ομάδων που υποστηρίζουν. Που ούτε καν οπαδοί είναι γιατί αν ήταν, αυτό που έγινε στην ομάδα τους φέτος δεν θα συνοδευόταν από πρωτοσέλιδα παραγγελιά για τον μεγάλο πρόεδρο και το σούπερ μέλλον.

Εγώ από την πλευρά μου και το χιούμορ μου θα κάνω και όταν κάνω λάθος θα το παραδέχομαι και όταν θέλω να σας ξεσκίσω θα το κάνω με την υπογραφή μου. Και αν κάνω χορηγούμενη, θα την πληρώσω εγώ και θα σας στείλω την απόδειξη.

Κλείνοντας, ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη για να διορθώσει την κατάσταση. Πραγματικά τους λυπάμαι τους Νεοδημοκράτες που θα χάσουν τις εκλογές από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι να αυτοκτονείς.

Όσο έχετε καιρό, βάλτε κανέναν μη βαλσαμωμένο πρόεδρο στο κόμμα σας γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Γιατί πραγματικά από τη μία έχω τους εκνευριστικά θεωρητικούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά από την άλλη έχω έναν τύπο που μου λέει ψέματα κάθε λέξη που ξεστομίζει.

Αλλάξτε τον να σωθείτε...

«Με το έτσι, με το θέλω, το πρωτάθλημα το έχετε στημένο»