MENU

Την καθιερωμένη γιορτή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο όμιλος εταιρειών της Aegean, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Και η εκδήλωση είχε και κιτρινόμαυρο χρώμα, όχι μόνο λόγω αρκετών παρευρισκομένων από την ΑΕΚ, καθώς κάποια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια αναφορά για την Ένωση και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μη έχοντας ηρεμήσει προφανώς ακόμη από τη διαιτησία του Ιωάννη Δελφάκη στο ΑΕΚ – Ηρακλής (που έκανε έξαλλους όλους τους ανθρώπους της Ένωσης), ο Μελισσανίδης ανέφερε κάποια στιγμή κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση: «Να πω κάτι και για την ομάδα μας: Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που σήμερα (σ.σ.: χθες) κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο. Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν».

Ο χρονικός ορίζοντας που έθεσε ο ιδιοκτήτης της Aegean συμπίπτει με τις εκλογές της ΕΠΟ, κάτι όχι τυχαίο, καθώς είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ (όπως και άλλες ομάδες) έχει εναποθέσει στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας τις ελπίδες της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αλλαγή της σημερινής –αρρωστημένης- κατάστασης.

Μελισσανίδης: «Θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα»