MENU

Στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ εκπρόσωποι πολλών μεγάλων ομάδων έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη». Ένας από αυτούς ήταν από την Ζενίτ και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport Day» ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Μάρκο Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζεται από την ρωσική ομάδα, καθώς ο Βίλας Μπόας είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Σίλβα, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η Ζενίτ, ενώ ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι πως ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον συμπατριώτη του Βίλας Μπόας.

Μάλιστα στη Ρωσία αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Μάρκο Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, είχε δειπνήσει με τον άνθρωπο της Ζενίτ που βρέθηκε στο «Καραϊσκάκη».

Όσο για τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει η Ζενίτ για να δελεάσει τον Σίλβα; Σίγουρα δεν θα φτάνουν τα 14 εκατομμύρια για κάθε χρόνο, όπως πρότειναν στον Κάρλο Αντσελότι, αλλά θα είναι πολλά.

Κρούση της Ζενίτ σε Σίλβα!