MENU

Οι «ροσονέρι» θέλουν να επιστρέψουν για τα καλά στο προσκήνιο και μετά την μεταβίβαση του 48% των μετοχών στον Ταϊλανδό επενδυτή, Μπι Ταετσαουμπόλ, υποστηρίζεται πως το μπάτζετ που θα διαθέσουν σε μεταγραφές θα ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λοιπόν, την ώρα που οι Μιλανέζοι φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες, αποτελούσε την πρώτη επιλογή και τον διακαή πόθο της διοίκησης. Μάλιστα, η «Corriere dello Sport» ανέφερε σήμερα (12/6) πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία! Όμως, ο ίδιος ο Σουηδός αστέρας με δηλώσεις του διέψευσε τα σχετικά σενάρια.

«Είμαι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν κι ακόμα έχω συμβόλαιο. Μόνο τα Μέσα μιλούν για τη Μίλαν , δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εσείς (σ.σ. τα Μέσα της Σουηδίας) είστε πολύ καλοί στο να διαδίδετε φήμες σε όλον τον κόσμο», ανέφερε αρχικά, με μία δόση... ειρωνείας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής Σουηδίας.

Όσο για τις επαφές με τον Γκαλιάνι: «Από την ώρα που έφυγε από τη Μίλαν, έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Γκαλιάνι, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι χαρούμενος στην Παρί. Είχαμε μία εξαιρετική σεζόν και το πρότζεκτ συνεχίζει να μεγαλώνει».

Τέλος, για το εάν η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί δέλεαρ: «Σίγουρα, το Champions League είναι σημαντικό. Πάντα θες να παίζεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αλλά δεν είναι απαραίτητο κριτήριο για να επιλέξεις μία ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις για μία ομάδα στην οποία νιώθεις καλά, στην οποία θέλεις πραγματικά να παίξεις».

Διέψευσε τα περί συμφωνίας ο Ιμπραΐμοβιτς