MENU

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πέτυχε ο Διαγόρας ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του σε αυτό. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο ματς, με συνέπεια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητική για την εστία του Ντούνη.

Στο 12΄ ο Διαγόρας είχε την πρώτη του καλή φάση στο παιχνίδι με το πλασέ του Ντουαλά, το οποίος και απέκρουσε ο Ντούνης. Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 21΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιώργου από τον τερματοφύλακα των Αχαιών. Από το σημείο εκείνο και μετά ο «γηραιός» συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο το υπάρχον αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ ο Διαγόρας κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του χάρη σε πλασέ του Χατζησάββα. Οι Αχαιοί μετά το δεύτερο εις βάρος τους γκολ προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου θα μπορούσε να το είχε πετύχει στο 62΄ όταν μετά από χέρι του Προβατίδη ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φουρτάδο, αντί όμως για τα δίχτυα του Φυλακτού έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «μελανόλευκοι», το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 65΄ με την κεφαλιά του Μπαξεβάνου να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης (60΄ Κορλός), Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (85΄ Μπουρλάκης), ΚΑρπαθάκης, Χατζησάββας (72΄Τσαγγάρης), Γλυνός (90΄Ζέλεφ), Ντουαλλά

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Μητρόπουλος (82΄Μέρο), Γιαννουλίκος, Φουρτάδο, Καλούδης (67΄Σκούτας), Μπακατσέλος (70΄ Μάζης)

Διαγόρας Ρόδου - Παναιγιάλειος 3-0