MENU

Τέλος στο αήττητο σερί το οποίο έτρεχε, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μακεδονικός Φούφα έβαλε, η Λευκίμμη που πέτυχε την τρίτη στη σειρά νίκη της. Στα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Σφακιανάκη ήταν αυτή η οποία μπήκε, καλύτερα στο ματς από τους Μακεδόνες και μόλις στο 16΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ του Αναστασιάδη.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι παίκτες του Γιάννη Κερλίδη πίεσαν, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι η «Βασίλισσα» έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπειτα από την αποβολή του Θεοδωράκη στο 80΄, κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό οι Επτανήσιοι σκαρφάλωσαν, μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία διαδεχόμενοι την ομάδα της Πτολεμαϊδας.

Νίκη στις καθυστερήσεις για την Δόξα Κρανούλας, «λευκή» ισοπαλία στην Λευκάδα

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ξεχωρίζουν, η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της Δόξας Κρανούλας, η οποία κέρδισε με 3-2 στις καθυστερήσεις τους Πόντιους Καραγιαννίων, αλλά και η ισοπαλία στο λευκαδίτικο ντέρμπι μεταξύ του Πανλευκάδιου και του Τηλυκράτη με την ομάδα του Αντρέα Παντζιαρά να χάνει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

3ος όμιλος

Αστέρας Παραποτάμου – Ερμής Αμυνταίου 1-2

Δόξα Κρανούλας – Πόντιοι Καραγιαννίων 3-2

Εθνικός Φιλιππιάδας – Νέος Αμφίλοχος 1-3

Καστοριά- Θεσπρωτός 0-0

Μακεδονικός Φούφα – Λευκίμμη 0-1

Πανλευκάδιος – Τηλυκράτης 0-0

Ρεπό: Σκουφάς Κομποτίου

Επόμενη Αγωνιστική (5/11)

Ερμής Αμυνταίου – Πανλευκάδιος

Θεσπρωτός – Δόξα Κρανούλας

Νέος Αμφίλοχος – Καστοριά

Πόντιοι Καραγιαννίων – Λευκίμμη

Σκουφάς Κομποτίου – Εθνικός Φιλιππιάδας

Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φούφα

Ρεπό: Αστέρας Παραποτάμου

Μακεδονικός Φούφα - Λευκίμμη 0-1