MENU

Να μην έχουν πολύ χρόνο με τη μπάλα στα πόδια τους οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι το “κλειδί” για τη Μπρόντμπι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της δανέζικης ομάδας, Αλεξάντερ Ζόρνινγκερ.

“Πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο όπως έχουμε κάνει και σε όλα τα άλλα παιχνίδια.

Δεν αποτελεί επιλογή μας να παίξουμε διαφορετικά, ακόμη κι αν οι Ελληνες είναι θεωρητικά ισχυρότεροι και από τις πιο έμπειρες ομάδες της διοργάνωσης.

Πάνω απ’ όλα ωστόσο χρειάζεται να ασκήσουμε έντονη πίεση και να μην αφήσουμε τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους για πολύ ώρα.

Θα γίνει ένας αγώνας με ένταση και συναισθηματικές εναλλαγές, διότι θα συναντηθούμε με έναν αντίπαλο που διαθέτει μεμονωμένους παίκτες μεγάλης ποιότητας. Και ειδικότερα τους δύο κεντρικούς μέσους, τον Κριστιάν Λεντέσμα και τον Ζέκα, αλλά και το επιθετικό κορυφή, τον Μπεργκ…” τόνισε ο Ζόρνινγκερ στη δανέζικη “BT”.

Και συνέχισε απαντώντας στο ερώτημα εάν η Ευρώπη ή το πρωτάθλημα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα του συλλόγου: “Δίνουμε σημασία εξίσου στις δύο διοργανώσεις.

Στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν τόσο σίγουροι ότι θα μπορούσε η ομάδα να είναι τόσο επιθετική όσο θέλαμε να είναι.

Αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαστε καλύτεροι και προσεγγίζουμε αυτό που εξ αρχής θέλαμε.

Εχουμε περάσει τρεις σκληρούς γύρους στα προκριματικά και τώρα θέλουμε προφανώς να κάνουμε το επόμενο και πιο μεγάλο βήμα.

Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει επίσης παρόμοιους στόχους, θεωρείται φαβορί και συγκαταλέγεται στις ισχυρές ομάδες” υπογράμμισε ο Γερμανός προπονητής που θεωρείται ο αναμορφωτής της φετινής Μπρόντμπι.

Θέλει «μπλόκο» σε Λεντέσμα, Ζέκα και Μπεργκ!