MENU

Μετά την Μονακό και η Λεβερκούζεν έφυγε με νίκη από το Γουέμπλεϊ και η Τότεναμ κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός συνέχειας του Champions League.

Oι ευκαιρίες των «πετεινών» δεν γινόντουσαν γκολ, θέλοντας μόνο τη νίκη για να αφήσουν από κάτω τους Γερμανούς και με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0 το άγχος είχε πνίξει τους παίκτες της Τότεναμ.

Έτσι, λοιπόν, ήρθε στο 65΄ το γκολ για τη Λεβερκούζεν. Ο Καμπλ έκανε το 0-1 και η Τότεναμ έφτανε και δεν έφτανε. Στο 83΄ όμως έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν η μπάλα μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το «διπλό» της Λεβερκούζεν ο όμιλος πήρε φωτιά, αν και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βόλεψε τη Μονακό και φυσικά έβαλε σε περιπέτειες την Τότεναμ.

Από το ημίχρονο... πρώτη η Μονακό!

H Moνακό... πάτησε από το πρώτο ημίχρονο την ΤΣΣΚΑ και άφησε τις Τότεναμ και Λεβερκούζεν να... σφάζονται στο Γουέμπλεϊ, με τους Μονεγάσκους να έχουν πάρει προβάδισμα πρόκρισης και να είναι πλέον πολύ κοντά στην πρωτιά.

Μόλις στο 12΄ ο Ζερμέν άνοιξε το σκορ για τη Μονακό, με τον Φαλκάο να κάνει το 2-0 στο 28΄. Η ομάδα του Ζαρντίμ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ρώσους και στο 41΄ ήρθε και το δεύτερο γκολ του Φαλκάο για το 3-0!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση, από τη στιγμή που είχαν καθαρίσει το ματς από το ημίχρονο και με το 3-0 έμειναν μόνοι πρώτοι με 8 βαθμούς.

1. Μονακό 8

2. Λεβερκούζεν 6

3. Τότεναμ 4

4. ΤΣΣΚΑ 2

Επόμενη αγωνιστική 22/11

Tότεναμ - Λεβερκούζεν 0-1, Μονακό - ΤΣΣΚΑ 3-0 (vid)