MENU
Η Λειψία συνεχίζει τον καλοκαιρινό της προγραμματισμό και εντός της μεταγραφικής της λίστας, δείχνει να βρίσκεται ξανά ο Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε με την μορφή δανεισμού στο ρόστερ της, την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο γερμανικός σύλλογος έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού εντός αγωνιστικών χώρων, στο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στην Γερμανία, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του σε μόνιμη βάση.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, η Λειψία έχει ήδη κάνει δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες απορρίφθηκαν από την Έβερτον.

Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του, με αποτέλεσμα να φέρονται ότι έχουν επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, που φημολογείται ότι αγγίζει τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Τα «ζαχαρωτά» εμφανίζονται να εξετάζουν την πρόταση της Λειψίας, με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή.

Η Έβερτον είχε πληρώσει το 2017 στην Τσάρλτον 8 εκατομμύρια ευρώ, για την υπογραφή του Λούκμαν.

Την περσινή σεζόν, ο ταλαντούχους ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές (Έβερτον και Λειψία), με απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ.

Η Λειψία επανέρχεται για τον Λούκμαν της Έβερτον