MENU

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 

*Ειναι αλήθεια ότι τουλάχιστον μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας 1 κινδυνεύει με οικονομικό κράχ επειδή δεν θα πάρει χρήματα από το Στοίχημα, όπως είχαν υποσχεθεί στον συνεταιρισμό τα κυβερνητικά στελέχη ; (DOCUMENTO)

*Η περίπτωση του Κριχόβιακ δεν είναι μοναδική που απασχόλησε την ΑΕΚ. Είχαν επαφή και με κεντρικό αμυντικό. Όσο κι αν ρώτησα, δεν μπόρεσα να ακούσω ούτε το όνομα των δυο παικτών για τους οποίους ρώτησαν, ούτε τις ομάδες τους. Δεν ήταν καλή η σύνδεση και βραχυκύκλωνε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Έκαναν κινήσεις. Κάποιοι μάλιστα συνδύασαν την υπόθεση του Κριχόβιακ με την πρόσφατη παρουσία στα Σπάτα του Καβαλιέρε. Απ’ όσα μπόρεσα και άκουσα όμως δεν έκανε ο Βιτσέντζο την επαφή με τον Πολωνό. Από άλλο κανάλι έγινε το κονέ. (SPORTDAY)

* Να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και μετά το 2023, όταν και λήγει η τρέχουσα, θέλει ο Βέλεθ. Ο 31χρονος στόπερ δεν έχει κρύψει τις προθέσεις του, δηλώνοντας απολύτως ευχαριστημένος στο «τριφύλλι», φαίνεται όμως ότι οι διοικούντες σταθμίζουν διαφορετικά τα δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν παράπονο από τον παίκτη, φαίνεται, ωστόσο ότι γίνονται δεύτερες σκέψεις από την ΠΑΕ. Κατ΄αρχάς, να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2020 ο Βέλεθ υπέγραψε συμβόλαιο που θα του απέφερε κλιμακωτά αύξηση στις αποδοχές, 260.000 ευρώ, 270.000 ευρώ και τον τρίτο 280.000 ευρώ, συν μπόνους στόχων. Είναι βέβαιο ότι ο στόπερ των «πρασίνων» θα ζητήσει καλύτερους όρους για να ανανεώσει, με τη διοίκηση (χωρίς να το έχει αποκλείσει) να μη δείχνει προς στιγμήν  διατεθειμένη να ικανοποιήσει την επιθυμία του. (REAL NEWS)

* Το αναφέραμε εδώ και μέρες ότι ο Χένρι Ονιεκούρου δύσκολα θα ξαναπατήσει το χορτάρι του Καραϊσκάκη. Μετά τα όσα συνέβησαν με την Αταλάντα και τη γιούχα που δέχτηκε από τον κόσμο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να σταθεί μπροστά στο απαιτητικό «ερυθρόλευκο» κοινό. Ο Νιγηριανός λοιπόν αποκλείστηκε από την αποστολή. Μπορεί να τον δούμε την επόμενη Κυριακή κανονικά στα Γιάννινα, επειδή πολύ απλά το επόμενο ματς είναι εκτός Καραϊσκάκη. Η κατάσταση με τον Ονιεκούρου είναι συγκεκριμένη και δύσκολα θα αλλάξει στα πλέι οφ και στα παιχνίδια Κυπέλλου. Όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει… (ΦΩΣ)

*Ποιος παράγοντας προέτρεψε τον Π. Κομνηνό να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντή της ΕΠΟ; Η έδρα του εν λόγω παράγοντα είναι στην Ελβετία ή στον Πειραιά ; (DOCUMENTO)

* Για τυπικούς λόγους είχε ανέβει στη Θεσσαλονίκη πριν από μία εβδομάδα ο Κούντε. Επειδή λόγω των πολλών απουσιών δεν συμπληρωνόταν 20άδα. Λεπτό δεν αγωνίστηκε ο Καμερουνέζος κόντρα στον Άρη. Οπότε καμία εντύπωση δεν προκάλεσε η απόφαση του Μαρτίνς να τον αφήσει έξω και από τη σημερινή αναμέτρηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κούντε ζήτησε μία συνάντηση με τον Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός φυσικά τον δέχτηκε στο γραφείο του. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό. Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν, γιατί ο Κούντε δεν μοιράστηκε με συμπαίκτες του τα όσα ειπώθηκαν στο τετ α τετ με τον Μαρτίνς. (ΦΩΣ)

*Τι σας είπαμε χθες για τον Κούντε; Ότι δεν κοιτάζει προς την Τουρκία και ας τον βλέπουν με καλό μάτι οι ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Ο Καμερουνέζος γουστάρει τον Ολυμπιακό και θέλει να μείνει. Διαφορετικά, θα κοιτάξει προς κεντρική Ευρώπη. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις για τον Καμαρά. Τον Μαντί βεβαίως - βεβαίως, για τον οποίο έκανε και κάποιες ερωτήσεις ο Κάμπος. Σας έγραφα στις 26 Φεβουραρίου για τον Λιούις. Όχι βέβαια για την Γάλατα, αλλά για την Αγγλία. ( SPORTDAY)

* Στο γενικότερο συμμάζεμα που θα επιδιώξει η διοίκηση της ΑΕΚ στο ρόστερ της μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν και ανεξαρτήτως του προπονητή που θα προσληφθεί, καταγράφεται ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά. Και είναι αλήθεια ότι η «Ένωση» φέτος πληγώθηκε πολύ από τις ελλειμματικές εμφανίσεις των στόπερ της, τόσο του Ογκνιεν Βράνιες, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον «ογκόλιθο» της χρονιάς του πρωταθλήματος, όσο και του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος επίσης και παρά τις υψηλές προσδοκίες δεν προσέφερε στην ομάδα του. (REAL NEWS)

* Όταν ένας παίκτης στο επίπεδο και το παλμαρέ του Γκρέγκορζ Κρικόβιακ πιάνεται σε ρεπορτάζ ομάδων εντός των συνόρων αυτό φέρνει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Έτσι και στην περίπτωση της ΑΕΚ, το άκουσμα του Πολωνού χαφ έφερε έναν μεγάλο ενθουσιασμό στις «κιτρινόμαυρες» τάξεις. Πολλοί δεν… πιστεύουν πως ο 32χρονος άσος έρχεται στο σύλλογο, πόσο μάλλον να μείνει στον σύλλογο και μετά το πέρασμα των πλέι οφ. Το μόνο που μένει είναι ο Κρικόβιακ να… τρελαθεί με την «Ένωση» και να θέλει να μείνει εδώ και μετά το καλοκαίρι. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Αφού αρχίσαμε με την ΑΕΚ και τη μεσαία γραμμή της, μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει η συμμετοχή του Λε Ταλέκ στην αρχική ενδεκάδα του αποψινού ντέρμπι σε διάταξη 4-3-3 με τους Σιμόες και Χατζισαφί στα πλευρά του. Είναι μια σκέψη του περίγυρου που μεταφέρεται προς τον Σωκράτη. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα μείνει έξω ο Μάνταλος κι ένας εκ των Άμπραμπατ - Γκαρσία. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. (SPORTDAY)

Φήμες (13/3): «Οικονομικό κραχ σε ομάδα SL - Ο Βέλεθ θέλει να μείνει, η διοίκηση;»