MENU

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Face 2 Face ο Χρήστος Δώνης:

Για το πως περνάει στην καραντίνα: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο και πρέπει να βγούμε κερδισμένοι από αυτό. Υπάρχουν νεκροί στην Ιταλία και την Ισπανία, γίνεται χαμός, εγώ περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και προσπαθώ να αθλούμαι.

Η ομάδα έχει στείλει σε όλους ένα πρόγραμμα που ακολουθούμε. Είναι καλύτερο αν βγαίνεις έξω, αλλά δεν κάνει κάνει καλό στα πόδια. Με την μπάλα έχω να ασχοληθώ 15 μέρες αφού δεν έχω έναν καλό τοίχο».

Για το αν θέλει να ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαι υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από τη θετική πλευρά και θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα και όχι να βάζουμε σε κίνδυνο μεγάλους ανθρώπους που δεν έχουν το ίδιο ανοσοποιητικό με εμάς».

Για τα οικονομικά μετά την πανδημία: «Έχω διαβάσει διάφορα αλλά δεν έχω δει κάπου να ισχύει. Σε άλλες χώρες έχω διαβάσει για κάποιες μειώσεις, αλλά δεν έχουμε κάποιο νέο γι’ αυτό».

Για το γκολ στο Άμστερνταμ: «Δεν το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Ξέρω ότι ήταν μια κούρσα που έχει μείνει στην ιστορία και το κατάλαβα στο σχολείο που όλοι το έλεγαν. Είναι ένας αγώνας που θα μείνει στην ιστορία, μακάρι στο μέλλον να ζήσουμε και εμείς κάτι τέτοιο. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και εκείνον, καθώς πήγε στην Premier και νομίζω πως θα το θυμάται για πάντα».

Για το αν έχει δει κάποιο παλιό παιχνίδι: «Υπάρχουν όλα αλλά έχω κάτσει να δω τα δικά μας παιχνίδια για να δω την διαφορά σε σχέση με πέρσι. Τώρα που είμαι ήρεμος βλέπω ότι έχουμε βελτιωθεί πολύ. Έχω δει όλα τα ντέρμπι και φέτος και πέρσι. Πέρσι ήμασταν καλοί, φέτος έχουμε την κατοχή και κάνουμε περισσότερες φάσεις».

Για το αν ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής: «Δεν είχαμε σκεφτεί πως θέλουμε να γίνουμε ποδοσφαιριστές και πως θα μας δημιουργήσει προβλήματα αυτό. Πηγαίναμε στην αλάνα και παίζαμε όπως τα άλλα παιδιά και στη συνέχεια το είδαμε επαγγελματικά. Είναι και ήταν πρότυπο για εμένα και ποδοσφαιρικά και σαν πατέρας, τον έχω σαν είδωλο. Όταν μεγαλώνεις και θες να κάνεις την ίδια δουλειά είναι σίγουρο πως θα σε συγκρίνουν και θα σε κρίνουν. Ο Τάσος δεν το έχει ζήσει τόσο πολύ όσο εγώ, έχουμε διαφορετική διαδρομή»

Για τον αδερφό του Τάσο: «Μπορούσα να φύγω μαζί με τον Τάσο, αλλά προτίμησα να κάτσω στην ακαδημία». 

Για το αν θυμάται κάτι από τον πατέρα του αγωνιστικά και αν έχει κάποια στοιχεία από αυτόν: «Δεν θυμάμαι πολλά ούτε τον έχω δει να αγωνίζεται. Ο Τάσος έχει πολλά περισσότερα κοινά με τον πατέρα μου γιατί αγωνίζεται και στην ίδια θέση».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Η θέση μου είναι οκτάρι, με βολεύει πολύ το σύστημα μας. Μου αρέσει να πατάω στην περιοχή, νομίζω είμαι ήρεμος με τη μπάλα στα πόδια και καλός στο ψηλό παιχνίδι»

Για το χαμένο κύπελλο: «Υπήρχε μεγάλη κόντρα. Το 2008 είχαμε δεθεί με την Λάρισα αν και ήμασταν παναθηναϊκοί και αγαπήσαμε τη Λάρισα, ήταν πολύ δύσκολος τελικός αλλά ήθελα να κερδίσει ο πατέρας μου. Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τότε ήταν διαφορετικά θέλω να τα πηγαίνει καλά και τον πειράζαμε στο τηλέφωνο αλλά θέλαμε να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν είχε κάποια πίεση: «Δεν είχαμε καμία πίεση να γίνουμε ποδοσφαιριστές κάναμε αυτό που μας αρέσει και είμαστε ευλογημένοι και εγώ και ο Τάσος».

Για το ντεμπούτο του: «Ήταν πρωτόγνωρο γεγονός, είχα πάει την προηγούμενη σεζόν και έκανα προετοιμασία με τα μεγάλα ονόματα. Πηγαίναμε το 2013 με τον κύριο Αναστασίου στο αεροδρόμιο και νόμιζαν πως ήμασταν η Κ20 του Παναθηναϊκού».

Για το διαζύγιο με τον Αναστασίου: «Νομίζω πως η ομάδα ανεξαρτήτως προπονητή θα πρέπει να έχει ένα πρότζεκτ. Η ομάδα έχει ένα μεγάλο μερίδιο για να βγάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές, όσο αυτό γίνεται. Σίγουρα το ότι έφυγε ο Αναστασίου δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή λάθος αλλά όταν έφυγε υπήρχαν διαφορετικά πρότζεκτ απ’ ότ,ι είχαμε συνηθίσει».

Για τον Στραματσιόνι: «Όταν είχε έρθει δεν ήμουν στην ομάδα. Είχαμε κάνει ένα γκρουπ που ήμασταν κάποιοι Έλληνες που ήμασταν εκτός πλάνων. Όταν ήρθε ο Στραματσιόνι μπήκαμε όλοι στην ομάδα και μας είπαν πως θα αποφασίσει αυτός τι θα γίνει. Πολλοί Έλληνες έφυγαν και πήρε το δρόμο του».

Για το αν είχε θέμα με τους Έλληνες: «Δεν τον έζησα τόσο. Εγώ πήγα δανεικός, δεν τον έζησα πάρα πολύ γιατί ήμουν έξω. Πήγα σε μια χώρα που μιλούσαν μόνο ιταλικά, δεν ήξερα τίποτα. Εκεί δεν μιλάνε Αγγλικά και είχαμε ένα προπονητή.που δεν ήθελε τους ξένους. Κάνεις δεν μου εξηγούσε τι να κάνω στις ασκήσεις, άρα δεν ήταν μια καλή σεζόν για εμένα».

Για τον δανεισμό στον Ηρακλή: «Στα Γιάννενα πριν ήταν μια δύσκολη κατάσταση, δεν έπαιζα πολύ, είμαι αληθινός δεν μπορώ να μην πρωταγωνιστώ. Οικονομικά ο Ηρακλής δεν ήταν καλά και ήταν σίγουρο πως θα πέσει. Από τους δανεισμούς απέκτησα πολλές εμπειρίες και είχα την τύχη να δουλέψω και να με εμπιστευτεί τότε ο κύριος Παντελίδης».

Για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό: «Όταν πήγα στην ομάδα κάναμε προετοιμασία. Αποκλείσαμε την Καμπάλα και μετά παίξαμε με την Μπιλμπάο που αποκλειστήκαμε και μετά από αυτό άρχισε η κατηφόρα. Ήταν ίδια κατάσταση με τον Ηρακλή, εγώ ήξερα αλλά οι άλλοι όχι. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Όλα τα παιδιά και ο προπονητής προσπαθούσαμε για το καλύτερο και νομίζω τα καταφέραμε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ήταν πολύ σημαντική. Τα περισσότερα παιχνίδια στο τέλος ήταν αδιάφορα από τις τιμωρίες αλλά ο κόσμος έπαιξε πολύ ρόλο στο να είμαστε ανταγωνιστική. Τώρα ο κόσμος περιμένει πράγματα από εμάς, ενώ τότε χάσαμε με 3-0 από τον Λεβαδειακό και είχαμε πάει στον κόσμο και μας έλεγαν απλά μην ξευτιλιζόμαστε, προσπαθήστε. Ενώ το καλό είναι τώρα πως ζητούν πράγματα από εμάς».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Σε εκείνο το ματς λέγαμε πως δεν μπορούσε να γίνει όλοι το λέγαμε και η μπάλα δεν κουνιόταν. Στο 7΄ σφύριξε ο διαιτητής και πήγαμε μέσα. Δεν θέλω να μπω σε αυτό με τους διαιτητές και παράγοντες. Δεν χρειάζεται μια ομάδα να έχει δυνατούς παράγοντες για να μας σέβονται. Οι δουλειά του διαιτητή είναι να σέβονται όλες τις ομάδες όπως γίνεται στο εξωτερικό. Πχ όταν παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Λεβαδειακό πρέπει να είναι 50-50.

Για τον Ουζουνίδη: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και με έβαλε στην ομάδα ξανά. Στην αρχή της σεζόν έπαιζα σαν αλλαγή, προσπαθούσα να γίνομαι καλύτερος και από τη μέση του πρωταθλήματος ο κύριος Ουζουνίδης σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με προσφυγές και τους ποδοσφαιριστές να μην παίζουν προσπαθούσε να κρατήσει τα αποδυτήρια σε μια καλή κατάσταση».

Για το ότι με Ουζουνίδη αγωνίστηκε ως επιθετικός: «Περνάνε πολλά πράγματα όταν αλλάζεις θέσεις. Δεν είχα συνηθίσει να παίζω επιθετικός. Έβλεπα στις προπονήσεις πως με έβαζε σέντερ φορ. Είχε φύγει ο Τσάβες και ο Λουτσιάνο ήταν τραυματίας όπως και ο Μολίνς. Όταν μιλήσαμε με έβαλε σε ένα ματς με την Κέρκυρα, έβαλα το πρώτο γκολ και καθιερώθηκα εκεί πέρα. Είναι δύσκολο γιατί παίζεις με πλάτη αλλά το κακό είναι πως έχασα αντοχή γιατί δεν έτρεχα τόσο».

Για το ότι με τον Δώνη δεν παίζει σέντερ φορ: «Δεν έχω πει να παίξω σέντερ φορ και όταν το λέω με κοροϊδεύει, πάντα με είχε για εκεί»

Για το όταν ήρθε ο Δώνης στην ομάδα: «Χάρηκα. Βοηθάει όσο μπορεί. Δεν το λέω επειδή είναι πατέρας μου αλλά τα έχει καλά σχεδόν με όλους. Ήξερα πως θα με πιέσει αυτός και το τιμ του αλλά χάρηκα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Εγώ δεν ήξερα πως θα έρθει ο πατέρας μου στην ομάδα γιατί έχω ακούσει πολλά. Εγώ ήθελα να ανανεώσω και το έκανα, είναι δύσκολο αλλά όταν είσαι Έλληνας και ξέρει τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός».

Για το αν κάποιος του είπε κάτι που ο πατέρας του είναι ποροπονητής: «Για να παίξεις βασικός πρέπει να δείξεις πράγματα και στον εαυτό σου και στον προπονητή  και ο κόσμος που σε βλέπει. Η αλήθεια είναι πως με όλα τα παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις και με τους ξένους. Σίγουρα δεν ξέρει τι λέγεται από πίσω σου, αλλά όλοι είναι καλά παιδιά. Έχουμε ζήσει καταστάσεις περίεργες και κανείς δεν έχει έρθει να μου πει παίζεις λόγω του πατέρα σου, αν μου το έλεγε θα βρισκόταν εκτός ομάδας (σ.σ. γελώντας)».

Για τον περσινό χρόνο: «Ήταν παρόμοια κατάσταση με παλιά αλλά ξεκινούσε μια προσπάθεια από το μηδέν, υπήρχαν 7-8 παιδιά που ήταν να παίξουν και δεν ήμασταν τόσο έμπειροι για να βοηθήσουμε τα παιδιά, ήταν μια κατάσταση δύσκολη αλλά κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα και χαίρομαι για την πορεία της ομάδας»

Για το αν δέχεται άδικη κριτική επειδή είναι προπονητής ο πατέρας του: «Το έχω ζήσει αυτό. Αλλά πάντα προσπαθώ να βλέπω το καλό στις καταστάσεις. Πολλές φορές έχω νευριάσει αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Εμένα δουλειά μου είναι να βελτιώνομαι και να μην ακούω τι λένε όλοι. Πολλά ματς δεν πήγαν καλά και γύρισα σπίτι, λέγοντας δεν αντέχω άλλο θα φύγω στον πατέρα μου. Δεν ένιωθα απελευθερωμένος γιατί ότι και να έκανα πέρσι άκουγα κριτική. 

Σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα που ήταν σχεδόν άδειο, άκουσα κάποιον να με βρίζει χυδαία και δεν μπόρεσα να το δεκτό γιατί υποτίθεται πως αγαπάει την ομάδα και ήταν το πρώτο μου ξέσπασμα αλλά από τότε απλά δουλεύω».

Για τα πολλά μηνύματα και τους haters: «Πέρσι είχα πολλά μηνύματα και φέτος στις πρώτες αγωνιστικές. Όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν πλέον είναι καλά. Πρέπει να γεμίζουμε το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο τα ντέρμπι όπως γίνεται στο εξωτερικό. Ο προπονητής μου, μου έλεγε να μην ασχολούμαι με ότι μου έλεγαν. Υπήρχαν ματς που αναγκάστηκα να κλείσω τα social media».

Για το αν επηρέασε την οικογένειά του: «Δεν φέρνω άσχημα πράγματα σπίτι, δεν ανοίγομε πολύ αν και είναι λάθος προσπαθώ να εκτονώνομαι πριν έρθω σπίτι, αλλά πρέπει να το δουλέψω και να με βοηθούν όσοι έχω κοντά μου».

Για τα άσχημα πράγματα που έγιναν στη Λάρισα: «Όταν πήγα να παίξω πρώτη φορά με τον Ουζουνίδη, πολλοί με χειροκρότησαν και ανταπέδωσα. Την επόμενη χρονιά με έβριζαν όλοι και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Ήταν πολύ λυπηρό γιατί ήταν φίλοι και συγγενείς εκεί»

Για το ότι είναι αρχηγός: «Με έχει ωριμάσει πάρα πολύ. Δεν το φοράς απλά και λες είμαι αρχηγός. Όλα τα παιδιά που ήμαστε αρχηγοί θέλουμε το καλό της ομάδας, και να βοηθάς τους πάντες γιατί ήμαστε μια οικογένεια. Όλα αυτά τα χρόνια βοηθάμε το σύλλογο έχουμε μια πολύ καλή σχέση με όλους».

Για το αν θέλει να βελτιώσει κάτι: «Θέλω να βελτιωθώ αθλητικά και να έχω τρεξίματα. Να μπορέσω να κυνηγάω τις φάσεις. Με βοηθάει η αντοχή μου και η αθλητικότητά μου».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Έχουμε βελτιωθεί αρκετά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Φέτος έχουμε και περισσότερους ξένους και ξέρουν πως έχουμε μεγαλύτερους στόχους.

Στο ποδόσφαιρο τα λεφτά παίζουν ρόλο. Αν η διοίκηση φέρει καλούς ξένους και γίνει ένα ωραίο γκρουπ μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Με το συγκεκριμένο μπάτζετ φέτος, ήμασταν ανταγωνιστικοί με τις τέσσερις ομάδες από πάνω μας».

Για τι διαφορά των παιχνιδιών στο κύπελλο με τον πρωτάθλημα: «Είναι διαφορετικά πρωτάθλημα και κύπελλο. Είχαμε παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε και ντέρμπι. Εμείς δεν έχουμε βάθος στον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο. Δεχθήκαμε δύο γκολ στην Τούμπα και αυτό μας δυσκόλεψε. Εμείς είχαμε μια καλή ευκαιρία και δεν σκοράραμε και μετά που φάγαμε γκολ έλειψε η πρόκριση. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου, και παρά το ότι ξεκινήσαμε πέρσι έτσι ,έχουμε καταφέρει να τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια και πρέπει χρόνο με χρόνο να βελτιωνόμαστε και αυτό θέλει χρόνο. Δεν ήμαστε ομάδα που θα δώσουμε 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στο τέλος της προσπάθειά μας θα είναι σωστή».

Για την Ευρώπη: «Σίγουρα να παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι κατόρθωμα. Εγώ ξέρω τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια να παίζει στην Ευρώπη. Αν δεν βγούμε φέτος του χρόνου θα παίξουμε σίγουρα».  

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, μακάρι να τα βρω με τη διοίκηση και να μείνω στην ομάδα. Θα το κοιτάξω καθαρά σαν ποδοσφαιριστής και όχι αν έκαναν κάποια πράγματα κακό στην ομάδα και όχι αν είναι ο πατέρας μου προπονητής. Γιατί αν δω άλλα πράγματα θα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω αν θα μείνω ή όχι, είμαι σε συζητήσεις με την ομάδα και η προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην ομάδα. Μου έχει γίνει μια πρόταση.

Μετά την απάντησή μου θα δούμε τι θα γίνει και φυσικά μετά τον κορωνοϊό.Εγώ μέσα μου ξέρω πως θέλω να μείνω στην ομάδα, θα συζητήσουμε με την ομάδα και θα δούμε». 

Για το αν θα ήθελε να παίξει με τον αδερφό του στην ομάδα: «Το έχουμε φανταστεί και παρά τις πλάκες η μοίρα φαίνεται να με πηγαίνει καλά, αλλά ο Τάσος πρέπει να μείνει στο εξωτερικό». 

Για νέο γήπεδο: «Είναι κατόρθωμα που ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δεν περνάμε απαρατήρητοι. Το ΟΑΚΑ θέλει να έχει πολύ κόσμο για να το νιώθεις. Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει αλλά σε σχέση με τη λεωφόρο δεν είναι καυτή έδρα. Η Λεωφόρος με 4-5 χιλιάδες κόσμο γίνεται έδρα. Αντίθετα εγώ θα ήθελα να φτιάξουμε ένα δικό μας γήπεδο και να προλάβω να παίξω εκεί. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο σύλλογος θέλουμε να έχει η ομάδα δικό της γήπεδο και οι φίλαθλοι να μπαίνουν στο γήπεδό τους. Το βλέπω με την ΑΕΚ και πραγματικά τους ζηλεύω. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τη Λεωφόρο ή καλύτερα το δικό μας γήπεδο».

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: «Έχει ακουστεί δύο φορές. Είχα μια πρόταση από τον Ολυμπιακό. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω δεν πάω εκεί. Δεν μου αρέσει να πουλάω οπαδιλίκι. Εγώ έχω μεγαλώσει με τον Παναθηναϊκό, δεν θα γυρίσω ποτέ να πω δεν πάω στον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ, αλλά μέσα μου ξέρω ότι είμαι Παναθηναϊκός».

Για το αν θέλει να μείνει ο πατέρας του στο Παναθηναϊκό: «Ξεκάθαρα να μείνει. Έχουμε βελτιωθεί αγωνιστικά πολύ, έχουμε παίκτες στην Εθνική. Περιμένω μια κλήση στην Εθνική γιατί κάνω καλή σεζόν. Όλο το τιμ βοηθάει και ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η υπομονή. 

Ένα πρότζεκτ πρέπει να τελειώνει και οι ειδικοί να κάνουν ταμείο. Δεν θα κάτσει αν δεν γίνουν πράγματα που ζητάει. Τον έχω ζήσει και σε άλλες ομάδες και λέει αυτό που πιστεύει. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν νομίζω πως θα φύγει αν δεν τον διώξουν. Εγώ πρέπει να κάνω αυτό που ξέρω και να βελτιώνομαι». 

Για τον αν θα ήθελε να γυρίσει κάποιος στον Παναθηναϊκό: «Ο ένας είναι ο Ρισβάνης αν και πήγε στον Ολυμπιακό και ξέρουμε πώς είναι αυτό, αλλά είμαστε φίλοι. Ο άλλος είναι ο Βλαχοδήμος αλλά είναι στη Μπενφίκα, ίσως σε 10 χρόνια».

Για ποιος είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης: «Είμαι χαρούμενος που πρόλαβα αρκετά μεγάλους όπως τον Σισέ και τον Καραγκούνη».

Για την αγαπημένη του στιγμή: «Το ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό»

Για τα δύσκολα συναισθήματα: «Ήμουν πολύ πιεσμένος ειδικά από πέρσι. Δεν δείχνω τα συναισθήματά μου εύκολα αλλά, μου βγήκε πολύ αληθινά και από όλο αυτό βγήκα πλέον δυνατός.

Ήταν ένα ματς που χάναμε 0-3 και σκεφτόμουν πόσο πιεσμένος ήμουν και ήταν κακό. Δεν είναι ωραία εικόνα αλλά ήταν ένα ματς με δύσκολα συναισθήματα και όλοι βγήκαμε κερδισμένοι».

Για την πρόκριση με τον ΠΑΣ: «Δε θέλαμε να αποκλειστούμε ξανά από μια ομάδα κατώτερη από εμάς. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-1. Στο γήπεδο γινόταν τέτοιος πανικός που νόμιζες που ήταν 30 χιλιάδες αντί για 3 χιλιάδες, όλοι ήταν μαζί μας αντί να μας γιουχάρουν. Δεν γινόταν να μη γυρίσει με τον κόσμο το πλευρό μας για να το καταλάβουμε αυτό. Και μετά από όσα έγιναν στα αποδυτήρια, βγήκαμε ήρεμοι και καταφέραμε να προκριθούμε».

Για τη φυγή του Νταμπίζα: «Νομίζω πως ο Νταμπίζας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και είχε δύσκολο έργο, από εκεί και πέρα είχε βάλει κανόνες στην ομάδα, μερικοί μπορεί να ήταν αυστηροί. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω γιατί έφυγε, έχω καλή σχέση μαζί του». Για κάποια ιστορία με τον Κυράστα: «Απ’ ό,τι ακούω ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας και ο Παναθηναϊκός πρέπει να εμπνέεται από αυτόν. Δε θα ξεχαστεί ποτέ».

Για το αν έχει κάποιο πρότυπο: «Θαυμάζω τους Τσάβι και Ινιέστα».

Για το αν θα άφηνε το γιο του να πάει στο γήπεδο: «Θα τον έπαιρνα στο γήπεδο αλλά, αν είχαμε κάνα άσχημο αποτέλεσμα θα έφευγε πιο νωρίς!»

Δείτε ξανά την εκπομπή: 

 

Χρήστος Δώνης στο SDNA: «Έχω ακούσει πολλά επειδή είναι προπονητής ο πατέρας μου-Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ!»
EVENTS