Ξαφνικά... καπνός από τη Σουηδία, όπου αποκαλύφθηκε πως ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς της νορβηγικής Σάντεφιορντ, με ποσό-ρεκόρ για τον σύλλογο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα βγάλουν από τα ταμεία 5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 22χρονου στόπερ ύψους 1,91μ., ένα ποσό που αναμένεται να φθάσει τα 6 εκατ. με μπόνους.
Ο Σουηδός αμυντικός θα μπει στο αεροπλάνο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της «expressen», ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Μέσα σε 15 μήνες «μαγνήτισε» τα βλέμματα με 39 συμμετοχές και 2 γκολ - 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
🚨 Sandefjord säljer Zinedin Smajlovic till den grekiska jätten Olympiakos. Det blir en ny rekorddeal. Prislappen landar på €5 miljoner euro – och affären kan bli värd €6 miljoner euro, ifall alla bonusar aktiveras i övergången. https://t.co/xBFU16FklA
— Anel Avdić (@AnelAvdic) July 4, 2026