MENU

Στον Ολυμπιακό ήδη εκπονούν τα πλάνα τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στο προσκήνιο βρίσκονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αριστερών μπακ, εξτρέμ, αλλά και δεκαριών, ωστόσο οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να κινηθούν και για σέντερ φορ. Μάλιστα, φέρονται ήδη να ξεχωρίζουν από την εγχώρια αγορά τον πρώτο σκόρερ του τρέχοντος πρωταθλήματος, Χεφτέ Μπετανκόρ.

Ο άσος του Πανσερραϊκού, ο οποίος έχει αλλάξει 19 ομάδες σε 13 χρόνια διάγει ίσως την πιο πετυχημένη και παραγωγική φάση της καριέρας του, έχοντας σκοράρει 10 γκολ σε 12 ματς.

Ο σέντερ φορ του Πανσερραϊκού έγινε παράλληλα, ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και των Κώστα Νικολαΐδη και Γιώργου Δέδε. Πλέον κυνηγά το ρεκόρ των δέκα σερί αγώνων με γκολ του Γιώργου Σιδέρη!

Ο Μπετανκόρ, ο οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο 1,5 έτους με την ομάδα των Σερρών μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025. Οι Πειραιώτες καραδοκούν για την απόκτηση του, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δείχνει θετικός για τον συμπατριώτη του.
 

Μπετανκόρ: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού!