MENU

Επίσημη πρόταση στην Χέρακλες για την αγορά του Κρίστοφερ Πέτερσον αποκάλυψαν στη Σουηδία πως έχει καταθέσει η ΑΕΚ.

Κι ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με κάθε νέο πρόσωπο, το ρεπορτάζ παίρνει…φωτιά για τον 24χρονο εξτρέμ.

Το SDNA απευθύνθηκε στην ολλανδική πιάτσα και...σκαλίζοντας εκεί ακριβώς που έπρεπε συγκέντρωσε, ενδιαφέροντα tips για τον Σουηδό εξτρέμ που φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ.

Η τιμή πώλησης

Το…καρτελάκι του Κρίστοφερ Πέτερσον στη…βιτρίνα της Χέρακλες, κυμαίνεται μεταξύ 1,5 και 2 εκατ. €.

Η λήξη του συμβολαίου και η οψιόν ανανέωσης

Το συμβόλαιο με την Χέρακλες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η ολλανδική ομάδα διατηρεί μονομερή οψιόν ανανέωσης.

Οι απολαβές του παίκτη

Οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του Πέτερσον στη Χέρακλες, δεν ξεπερνούν (μαζί με τα μπόνους) τις 200.000 €

Το... αυτογκόλ της Ουτρέχτης

Η καριέρα του αναγεννήθηκε στην Χέρακλες στην οποία μεταπήδησε τον Γενάρη του 2017. Ήδη στο πρώτο μισό της σεζόν το κοντέρ γράφει 9 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Επίδοση που κάνει τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του (Ουτρέχτη) να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο που τον άφησαν να φύγει.

Πολυσύνθετος και γκολτζής

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δύο «φτερά», καθώς και ως δεύτερος επιθετικός. Πατάει περιοχή και διατηρεί καλή επαφή με τα δίχτυα.

Το κανάλι με την Άλκμααρ

Εκτός από την ΑΕΚ – σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ – ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Άλκμααρ που παραδοσιακά διατηρεί καλό κανάλι συνεργασίας με την Χέρακλες στο πλαίσιο δανεισμών παικτών.

«Ομόσταβλος» με τον Γιόχανσον

Εκπρόσωπος του παίκτη είναι ο agent Χασάν Κετινκάγια, ο οποίος συνεργάζεται και με τον Σουηδό αμυντικό Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναϊκού.

Focus του SDNA στον φάκελο του Κρίστοφερ Πέτερσον που θέλει η ΑΕΚ!