MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης, 45 λεπτά οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ μόνο κάποια στιγμή έφυγε η ομάδα της Νίκαιας με έξι πόντους.

Είχαν σκαμπανεβάσματα και οι δύο ομάδες, είχαμε καλές και κακές στιγμές. Θεωρώ ότι στα τελευταία τρία λεπτά της κανονικής διάρκειας και στην παράταση οι παίκτες βγάλανε απίστευτο χαρακτήρα και νομίζω ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια.

Αν και σήμερα όπως πήγε το παιχνίδι, όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Παίξανε δύο πολύ καλές ομάδες, εμάς μας έδωσε δύναμη ο κόσμος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν δίπλα στην ομάδα. Μας βοήθησε να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τον στόχο που έχουμε.

Είναι ένα ακόμα βήμα το οποίο πρέπει να το ξεχάσουμε ήδη, γιατί το Σάββατο μας περιμένει πολύ δύσκολο ματς στην έδρα μας και έχουμε και την απώλεια του Σοκ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά σωματικά και πνευματικά.

Περιμένουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο το Σάββατο καθώς είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι».

Για την σημαντικότητα της νίκης:

«Είναι σίγουρα μια σημαντική νίκη, γιατί κυρίως δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα τα παιδιά έκαναν στο 100% αυτό που τους ζήτησα. Το μοναδικό πράγμα που ζήτησα σήμερα από τα παιδιά ήταν να παλέψουν για 40 λεπτά.

Το κάνανε με το παραπάνω και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, λάθη ήταν απολύτως λογικό να γίνουν γιατί παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Για το πως δύσκολο είναι να διατηρήσει ο Ηρακλής την καλή του απόδοση:

«Νομίζω ότι σε όλο το ματς ήμασταν καλοί, είχαμε διάρκεια, ενέργεια και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε πολλά πράγματα. Απλά έχουν και οι αντίπαλοι πολύ μεγάλη ποιότητα είναι παιδιά που έχουν παίξει για χρόνια στην Α1 και στην Α2 έχουν ανεβάσει πάρα πολλές ομάδες.

Είναι δύσκολο να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα αλλά σήμερα κερδίσαμε αυτοπεποίθηση την οποία για την κρατήσουμε πρέπει να κερδίσουμε και το Σάββατο.

Για εμένα το ματς του Σαββάτου είναι κομβικό».

Αν αυτή η νίκη δίνει ψυχολογία στον Ηρακλή για την συνέχεια:

«Έτσι θέλουμε να γίνει, απλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Ότι είμαστε στην σωστή κατεύθυνση, πιστεύω ότι είμαστε απλά είναι ακόμα μέσα Δεκέμβρη».

Για τον τραυματισμό του Σοκ:

«Νομίζω ότι έχει θλάση, πιθανότατα θα χάσει το ματς του Σαββάτου και ίσως και της Αγίας θα δώσουμε μάχη για να είναι έτοιμος με το νέο έτος.

Είναι μια σημαντική απώλεια, θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι μαζί να παλέψουμε και να δώσει ο καθένας το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε και αυτή την απουσία».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Μέξας: «Δίκαια νίκη κόντρα στον Ιωνικό, μας δίνει ψυχολογία» (vid)