Ο Αμερικανός άσος, που είναι και κάτοχος διαβατηρίου Ρωσίας, στη διάρκεια της Τετάρτης (27/4) ανάφερε σε δηλώσεις του πως η ΤΣΣΚΑ απειλεί τους παίκτες που έχουν αναχωρήσει από τον σύλλογο λόγω του πολέμου να επιστρέψουν, με την κατάσταση στην ομάδα του λαού να μυρίζει... μπαρούτι!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άντρα της ρωσικής ομάδας στο «matchtv.ru»:
«Αγαπητέ Τζοέλ! Αν και έχουμε να σε δούμε αρκετό καιρό –τον Φεβρουάριο έφυγες πολύ γρήγορα και δεν είπες καν αντίο- είμαι χαρούμενος που λάβαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα και ότι είσαι καλά. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για το αργοπορημένο πασχαλιάτικο δώρο σου, το εκτιμούμε πραγματικά.
Αναφέρομαι στη δημοσιοποίηση μέσω των social media της επίσημης επικοινωνίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον μάνατζέρ σου. Όσο εσύ απολαμβάνεις τις έκτακτες διακοπές σου, απλώς ξέχασες ότι έχεις υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας και ακόμη είναι σε ισχύ το συμβόλαιό σου, αλλά έκανες δηλώσεις δυσφημίζοντας τον σύλλογο. Όπως είναι φυσικό, εκτός από την αποχώρησή σου που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου σου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά».