MENU

Η αποκάλυψη του SDNA για το θέμα που απασχολεί την μπασκετική Ευρώπη ήρθε να βάλει... φωτιά στην Ισπανία, αφού σχεδόν όλα τα Μέσα της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου αναπαράγουν το δημοσίευμα σχετικά με τον λόγο της απομάκρυνσης των Ερτέλ και Τόμπκινς από την Ρεάλ και του χρηματικού προστίμου που επέβαλε η διοίκηση της «βασίλισσας» στον Γιαμπουσέλε.

«Στην Ελλάδα κάνουν δημοσιογραφία», είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες που συνοδεύουν την αποκάλυψη του SDNΑ αναφορικά με την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Ρεάλ, λίγες ώρες μάλιστα πριν από το classico με την Μπαρτσελόνα.

Το τοπίο σχετικά με το τι συνέβη με τους τρεις παίκτες της «βασίλισσας» ήταν θολό, αφού άπαντες αναζητούσαν τον λόγο της απομάκρυνσης των Ερτέλ και Τόμπκινς από την ομάδα, όπως και του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε στον Γιαμπουσέλε -έναν εκ των καλύτερων παικτών φέτος- με το SDNA να έχει όλο το ρεπορτάζ και να... τρεντάρει στο Twitter.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Χαμός στη Μαδρίτη με την αποκάλυψη του SDNA για το… ξεφάντωμα: «Στην Ελλάδα κάνουν δημοσιογραφία»