Στην παρουσία και στη συμμετοχή των δύο αθλητών υπολογίζει κανονικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως σημείωσε ο ίδιος στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία, όπου η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να κατακτήσει την πρώτη θέση του Γ' ομίλου.
Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Βοσνία, όπου η Εθνική γνώρισε την πρώτη της ήττα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τέθηκε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Έτσι, η Ελλάδα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Ισπανία, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει στη διάθεσή του και τους 12 παίκτες.
Το Pamestoixima.gr στην καρδιά του Eurobasket 2025
Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι εδώ! Ζεις κι εσύ τον παλμό του Eurobasket 2025 μαζί με το Pamestoixima.gr, εκεί που θα βρεις εκατοντάδες επιλογές για στοίχημα στο Eurobasket τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Στο Pamestoixima.gr είναι εξασφαλισμένη μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία με μακροχρόνια & ειδικά στοιχήματα Eurobasket και μοναδικές προσφορές* για όλους!
