Στη Βραζιλία βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Νίκλας Ελίασον, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ιντερνασιονάλ ως δανεικός από την ΑΕΚ.
Τις τελευταίες ημέρες οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε επαφή για να κλείσουν τις λεπτομέρειες του δανεισμού του 30χρονου Σουηδού εξτρέμ και να ορίσουν το ποσό της οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Ελίασον μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Νίκολιτς. Η ιδέα να αγωνιστεί στη Βραζιλία, από όπου κατάγεται η μητέρα του, ήταν χρόνια στο μυαλό του και πλέον έχει την ευκαιρία να την κάνει πράξη.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Σουηδός έφτασε στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου έγινε δεκτός θερμά από οπαδούς της Ιντερνασιονάλ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Niclas Eliasson desembarca em Porto Alegre para assinar com o Inter. pic.twitter.com/muY7DoRL1X
— Thiago Stormovski (@_thiagostorm) August 16, 2026