MENU

O 47χρονος Σλοβένος είναι και προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2020 και υπό την ηγεσία του, η ομάδα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2020) για πρώτη φορά, φτάνοντας ως τα ημιτελικά.

Στη Ζενίτ υπέγραψε για 1+1 χρόνο και την τελευταία διετία (2022-24) ήταν προπονητής στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και νωρίτερα στην τσεχική Νίμπουρκ.

Μίλησα αρκετά και με τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά ήξερα και από πριν τι να περιμένω από αυτόν τον σύλλογο και ήμουν πολύ χαρούμενος και κολακευμένος που έλαβα μια προσφορά από αυτούς. Ο Πασκουάλ κέρδισε πολλούς τίτλους εδώ. Έθεσε υψηλά στάνταρτ οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να τα ανταποκριθεί κανείς, ουσιαστικά μπαίνοντας στη θέση του. Πιστεύω ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση για αυτόν να μην συνεχίσει με τη Ζενίτ» είπε μεταξύ άλλων ο Σέκουλιτς στις πρώτες του δηλώσεις.

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Σέκουλιτς στη θέση του Πασκουάλ