MENU

Ο Μιγκέλ Καπουάνο που εργάζεται ως μεταφραστής στον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια, βρέθηκε στην επίσκεψη του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει την τύχη να συνεργάζεται με έναν εξαιρετικό μεταφραστή καθώς ο Μιγκέλ Καπουάνο μιλάει άπταιστα οκτώ γλώσσες, ενώ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο πλευρό αρχηγών κρατών σε εκδηλώσεις με πολύ υψηλούς προσκεκλημένους που τραβούν την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη.

Έτσι, λοιπόν και στη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της Βολιβίας δεν θα μπορούσε να λείπει έτσι ώστε να έχει το ρόλο του διερμηνέα. Άλλωστε, η εμπειρία του από ανάλογες περιστάσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Από τα αποδυτήρια και τις συνεντέυξεις Τύπου του ΟΑΚΑ, στο Μέγαρο Μαξίμου και στις επίσημες εκδηλώσεις υψηλών προσκεκλημένων.

Πρόκειται πάντως για έναν άνθρωπο πάντα χαμογελαστό που έχει γνώση τόσο επί των αθλητικών όσο και επί της πολιτικής, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το τριφύλλι τα τελευταία χρόνια και κυρίως στους Λατίνους που δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν καλά αγγλικά.

Ο μεταφραστής του Παναθηναϊκού στη συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο της Βολιβίας