MENU

Είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Κερδίζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, άρα θα περίμενε κάποιος να είναι και περιζήτητος γαμπρός. Παρόλα αυτά, στα 35 του παραμένει ανύπαντρος και, μάλιστα, αυτή την περιόδο είναι και εργένης. Λέτε να είναι αυτό το μυστικό των καταπληκτικών εμφανίσεών του στο Ευρωμπάσκετ. Σχέσεις είχε πολλές στο παρελθόν, με πιο γνωστή αυτή με την Σίλβια Λόπεθ, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2009 μέχρι τον Απρίλιου του 2014. Πέντε χρόνια ήταν μαζί, όλοι πίστευαν ότι θα παντρευτούν και ξαφνικά ανακοίνωσαν το χωρισμό. Φήμες, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, έκαναν λόγο για απιστίες από την πλευρά της Λόπεθ, κάτι που ο Γκασόλ δεν συγχώρησε. Μια από αυτές τις απιστίες, μάλιστα ίσως ήταν και με τον Κόμπι Μπράιαντ, συμπαίκτη του Ισπανού στους Λέικερς. Η Λόπεθ ήταν τσιρλίντερ όταν γνώρισε τον Γκασόλ και εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα που κέρδισε δίπλα του για να γίνει μοντέλο.

Πριν από τη Λόπεθ, ο Γκασόλ έβγαινε με μια άλλη συμπατριώτισσά του, γνωστό μοντέλο εκείνη την εποχή, την Έλσα Πατάκι. Τα... ροζ έντυπα είχαν «βουίξει», αλλά κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τη σχέση, παρά το γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους λέγοντας ότι απλά έβγαιναν μαζί επειδή ήταν πολύ καλοί φίλοι και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου.

Όσο για το τι συμβαίνει σήμερα στην ζωή του Γκασόλ; Φήμες τον θέλουν να έχει δεσμό με την αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Όνα Καρμπονέγ, αλλά για μια ακόμα φορά ο ίδιος ο Ισπανός μπασκετμπολίστας φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά του. Άραγε, αν η Ισπανία κατακτήσει την Κυριακή τον τίτλο, θα υπάρξει κάποια γυναίκα για να της αφιερώσει την επιτυχία; Για να δούμε...

Όλα τα... κορίτσια του Γκασόλ (pics)