MENU

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Κύπελλο Ελλάδος και το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ιδανικά τις φετινές εγχώριες υποχρεώσεις του, καθώς μετρά 4/4 νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την τελευταία επιτυχία του να είναι το 2-0 επί της ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που ήθελε διακαώς για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο Άρης από την πλευρά του έχει εντυπωσιάσει κατά την επιστροφή του στα “μεγάλα σαλόνια”, ξεκίνησε με 3/3 νίκες, ωστόσο το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την εικόνα του να απέχει πολύ από αυτή που μας είχε συνηθίσει. Σήμερα οι δυο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για λόγους γοήτρου, πιθανόν αμφότερες να παραταχθούν με αλλαγές, ακόμη κι έτσι όμως ο ΠΑΟΚ παραμένει ανώτερος και πολύ πιο ποιοτικός. Πιστεύουμε πως ο “δικέφαλος” έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει τη νίκη, έτσι θα κρατήσουμε το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.83.

Ντουμπλάρει τις επιτυχίες της η Λεβερκούζεν

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Λεβερκούζεν. Δεν είναι άσχημα τα δείγματα που έχει αφήσει μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη, Φορτούνα, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, όντας στην 11η θέση. Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της ξεκίνησε τις εγχώριες υποχρεώσεις της με 3/3 ήττες, ωστόσο έδειξε να συνέρχεται, κερδίζοντας κατά σειρά τις Λουντογκόρετς (2-3) και Μάιντζ (1-0), παίρνοντας έτσι και την κατάλληλη ψυχολογία που χρειαζόταν. Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Φορτούνα έχει το πάνω χέρι τόσο λόγω ποιότητας, όσο και λόγω εμπειρίας, και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να “αποδράσει” με τους τρεις βαθμούς. Το διπλό σε απόδοση 2.00 μας αρέσει και θα το κρατήσουμε.

Αμφίσκορο στο Μπέργκαμο

Ολοκληρώνουμε με Α' Ιταλίας και την κόντρα της Αταλάντα με την Τορίνο. Αμφότερες βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από πέντε βαθμούς και ρεκόρ 1-2-2, ο κυριότερος λόγος για την ασταθή τους πορεία είναι η ευάλωτη αμυντική λειτουργία τους, αδυναμία που δύσκολα θα “κρύψουν” στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα. Το σενάριο του να σκοράρουν αμφότερες έστω από ένα γκολ φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρης

Στοίχημα: Κερδίζουν ΠΑΟΚ και Λεβερκούζεν