MENU

Αλλάζει σελίδα ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βγει μπροστά και να ηγηθεί της «μάνας του λόχου» που δε διανύει και τις καλύτερες μέρες της ιστορίας της.

Η αντίδραση της προσωρινής διοίκησης του ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Νίκο Πλυτά ήταν άμεση. Την Πέμπτη θα γίνει έκτακτο ΔΣ που μοναδικό θέμα θα είναι η διενέργεια εκλογών όπου η πλευρά Γιαννακόπουλου θα καταθέσει ψηφοδέλτιο.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρόεδρο της διοίκησης πρωτοδικείου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Πλυτάς με δήλωσή του επισημαίνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτελεί εγγύηση αναγέννησης για τον σύλλογο. Ακόμη συστήνει στον κόσμο υπομονή για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Πλύτας στο SDNA: «Ναι είναι αλήθεια. Είναι η σπουδαιότερη είδηση που μπορούσαμε να λάβουμε αυτή την εποχή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έρχεται για να συνεχίσει την αυτοκρατορία του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου. Θέλω να συστήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού τρία πράγματα έχοντας ζήσει την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Απαιτείται υπομονή, υπομονή και υπομονή. Με μπροστάρη τον Γιαννακόπουλο ο σύλλογος θα αναγεννηθεί αλλά ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει υπόψη ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Από αύριο πιστεύω ότι μια νέα μέρα ξημερώνει για τον σύλλογο. Εμπιστοσύνη στον Γιαννακόπουλο και όλα θα γίνουν».

Πλυτάς στο SDNA: «Ο Γιαννακόπουλος θα ξυπνήσει τον γίγαντα Παναθηναϊκό»