Ο δύο φορές φιναλίστ της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον Καρέν Χατσάνοφ, Νο.24 στον κόσμο, και ο αγώνας τους θα αρχίσει περίπου στις 18.30 (Cosmote Sport 6).
Είναι ένα match-up που ξεκάθαρα ευνοεί τον Στέφανο, καθώς σε εννιά αναμετρήσεις του με τον 28χρονο Ρώσο ο Έλληνας πρωταθλητής έχει οκτώ νίκες! Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πέρυσι στο Μόντε Κάρλο, όπου ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη στα δύο σετ και λίγο μετά κατέκτησε τον τρίτο τίτλο του στο πριγκιπάτο.
Όποιος καταφέρει να περάσει στην οκτάδα, θα βρει εκεί αύριο (27/2) τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ματέο Μπερετίνι και τον Κρις Ο' Κόνελ.
Σήμερα διεξάγεται ολόκληρη η φάση των «16» και η αλήθεια είναι ότι οι «απώλειες» είναι ήδη μεγάλες, αφού εκτός έχουν μείνει οι Άλεξ Ντε Μινόρ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο τελευταίος αποσύρθηκε μετά το πρώτο σετ του αγώνα με τον Ο' Κόνελ (6-0) και πλέον δεν έχει ολοκληρώσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Centre Court (12.00)
Μπόρζες-Αλιασίμ
Γκρίκσπορ-Ουμπέρ
(όχι πριν τις 16.30)
Μεντβέντεφ-Μπέτσι Περικάρ
Τσιτσιπάς-Χατσάνοφ
Court 1 (12.00)
Πόπιριν-Τσίλιτς
Νάρντι-Μπεργκς
Μπαουτίστα-Αλίς
(όχι πριν τις 16.30)
Μπερετίνι-Ο' Κόνελ