MENU

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες διαιτητής βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας και χωρίς διοίκηση και δείχνει να μην τον σέβεται στο ελάχιστο. Λίγες μόνο μέρες μετά τον αγώνα στη Λαμία για το Κύπελλο όταν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλυμμένος με χιόνι, ο Ευαγγέλου αποφάσισε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό σε γήπεδο που προσφερόταν μόνο για… πόλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και από τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν προφανές πως ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό ήταν και το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης απευθυνόμενος προς τον τέταρτο του είπε με απορία «Μα είναι δυνατόν να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο;».

Το αποτέλεσμα ήταν στο 9’ ο Ευαγγέλου να καλέσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και μετά από διαβουλεύσεις να δείξει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αποφάσεις του διαιτητή αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ο αγώνας πόλο συνεχίζεται». Την Κυριακή (14/1) τα υπόλοιπα 80 λεπτά του ματς, με τις καιρικές συνθήκες να μην αναμένονται, πάντως, πολύ καλύτερες.

https://t.co/b5AdsrawxB
Κωμωδία: Ξεκίνησε το ματς στη Λιβαδειά για... να διακοπεί