MENU

«Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Θεσσαλονίκη γιατί και η μητέρα μου είναι από εκεί, είμαι μισός-μισός, ο πατέρας μου από την Σαντορίνη, η μητέρα μου από την Θεσσαλονίκη. Εκπλήσσομαι πραγματικά με τους υπαινιγμούς του κ. Σαββίδη περί ασφαλείας, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί πάντα τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε φέτος το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα, πήρε τη θέση που θα έπρεπε να έχουμε πάρει εμείς.

Ο κ. Ίβιτς έπαιξε θέατρο σε σχέση με τον τραυματισμό του, το γνωρίζουμε γιατί μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δικογραφία σε εξέλιξη, γιατί άνθρωποι του ΠΑΟΚ άσκησαν βία εναντίων άλλων ομάδων προκειμένου να πάρουν αποτελέσματα. Εκπλήσσομαι με τις δηλώσεις Σαββίδη, για αυτό σας πήρα τηλέφωνο, είναι ασφαλώς καταδικαστέο το κουτάκι που πετάχτηκε στον Ίβιτς, για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τον ένοχο, αλλά η Αθλητική Δικαιοσύνη μας τιμώρησε τελικά με τη μέγιστη δυνατή ποινή.

Αυτό είναι ένα μόνιμο πράγμα που συμβαίνει και οφείλεται στο ότι εμείς δεν έχουμε σχέσεις με την ΕΠΟ και την Αθλητική Δικαιοσύνη σε αντίθεση με τους άλλους. Σήμερα δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι για τα Play Offs χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμωρίες για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση αυτό που συμβαίνει και έχουμε δώσει ήδη εντολές στη νομική υπηρεσία μας να δει αν μπορεί να κινηθεί κατά των Αθλητικών Δικαστών. Δεν μας νοιάζει τι θα μας κάνουνε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό αλλά θα πάρω μια θέση λίγο πιο πίσω και θα ασχοληθώ με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί να υπάρχει ένας Σαββίδης που να έχει γεμίσει την Ελλάδα με τέτοιες δηλώσεις. Πήγε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και είπε ότι είναι λαγός, είπε ότι δίνει 25 εκατομμύρια για το Mega και έδωσε τελικά 11, ενώ οι άλλες δύο προτάσεις ήταν πάνω από 20, δεν καταλαβαίνω πραγματικά από που ξεκινάει και που τελειώνει, ούτε για ποιον λόγο έχει ταυτιστεί με την Κυβέρνηση. Εμείς την καταγγέλλουμε, γιατί θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το κάνει, είναι μόνο λόγια. Ο Παναθηναϊκός θα σταθεί απέναντι από αυτό το σύστημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια αγαπητή ομάδα, οι οπαδοί του τον λατρεύουν και καλά κάνουν, αλλά αυτά που έκανε ο Σαββίδης σε σχέση με εμάς το τελευταίο διάστημα ήταν Ύβρις με την αρχαία έννοια του όρου. Εγώ σαν Γιάννης Αλαφούζος έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό. Το μοντέλο που θέλω είναι να έχει η ομάδα μια καλή εντεκάδα και θα την έχει την επόμενη σεζόν, παράλληλα με νέα παιδιά από τις Ακαδημίες. Υπάρχει από τη μια η διαφθορά, από την άλλα τεράστια φθορά μας σε θέμα μπάτζετ κλπ, μόνη ελπίδα είναι να βγάλουμε Έλληνες παίκτες.

Όπως έγινε το 2003, το 2004, τότε με τη διοίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τελικά η Ελλάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να το κατορθώσουμε με δικά μας παιδιά και δίπλα τους καλούς ξένους όπως τον Μπεργκ και τον Ζέκα, έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Για τον κ. Σαββίδη, θα είχαμε μια πιο ξεκάθαρη σχέση αν μιλούσε ελληνικά. Γιατί κόπτεται άραγε τόσο για την Ελλάδα; Θέλει να κάνει Κόμμα, θέλει να υπάρχει διχόνοια με την Αθήνα, τι θέλει ακριβώς να πετύχει;

Συγχαίρω τον Ουζουνίδη για την εκπληκτική δουλειά που έκανε, όπως και ο Λυμπερόπουλος, δύο άνθρωποι που πιστεύουν στις αρχές τους και μαζί θα κάνουμε προσπάθεια να πετύχουμε. Εγώ σαν Γιάννης Αλαφούζος πάντως δηλώνω ότι απέτυχα, θα συμμετέχω στη χάραξη της στρατηγικής του συλλόγου και θα βοηθήσω ώστε να επιβιώσει οικονομικά, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με το ποδόσφαιρο, μόνο με τη διαφορά και τη σαπίλα που επικρατεί σε αυτό. Υπάρχει ένας ξενόφερτος κίνδυνος, διαφορετικά και επικίνδυνα ήθη και τρόποι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Μου λένε πολλοί φίλοι μου από την Θεσσαλονίκη ότι σας πειράζει ο Σαββίδης γιατί κάνει αυτά που κάνατε εσείς εδώ και τόσα χρόνια, τότε που παίρνατε παράνομα τα πρωταθλήματα. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός ακόμα και στην παντοκρατορία του Γιώργου Βαρδινογιάννη κέρδισε πρωταθλήματα αλλά κέρδισαν και οι άλλοι, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λάρισα, κάποιοι άνθρωποι όμως όπως ο Σαββίδης δυστυχώς δεν αντέχουν την αλήθεια», δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην τηλεοπτική εκπομπή της Nova «Η Ώρα των Πρωταθλητών».

Επίθεση Αλαφούζου σε Σαββίδη!
EVENTS