MENU

Για την Τρίτη 24/2 μετατέθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή 20/2.

Ο λόγος είναι η απουσία των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο Κίεβο για το ματς με την Ντνίπρο και η αδυναμία τους να δώσουν το παρών στο Δ.Σ. το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, ήθελε να παρευρίσκονται οπωσδήποτε οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» στη συνεδρίαση, καθώς στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται δύο μεγάλα θέματα που αφορούν το μέλλον της λίγκας: η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ η οποία εκπνέει το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της χορηγίας, καθώς και η πιθανή επέκταση της συμφωνίας με τη Nova πέραν του 2017 οπότε και λήγει.

Η μετάθεση του Δ.Σ. δεν έχει επ ουδενί να κάνει με το αίτημα της ΕΠΟ να διεξαχθεί το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή 1 Μαρτίου (αντί Δευτέρας 2/3) ώστε να διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για να παρθεί μια τέτοια απόφαση δεν χρειάζεται συνεδρίαση Δ.Σ., το οποίο απλώς εγκρίνει τις όποιες αλλαγές γίνονται στο πρόγραμμα. Την αλλαγή την κάνουν τα στελέχη της λίγκας (διεύθυνση αγωνιστικού-πρόεδρος) με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων (του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης εν προκειμένω). Εν συνεχεία η όποια απόφαση εγκρίνεται τυπικά από το συμβούλιο.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν, ότι έτσι κι αλλιώς η ΕΠΟ δεν θα περίμενε το Δ.Σ. της λίγκας, ακόμα και αν αυτό γινόταν την Παρασκευή. Από την επιτροπή κυπέλλου της ομοσπονδίας έλεγαν χθες (Τρίτη 17/2) πως θα περίμεναν τη Super League ως σήμερα (Τετάρτη 18/2) και αν δεν έπαιρναν απάντηση για μετάθεση του Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, θα προχωρούσαν στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου! Πράγμα που ασφαλώς θα ισοδυναμούσε με σκάνδαλο…

Μετατέθηκε λόγω… Ολυμπιακού το Δ.Σ. της λίγκας