MENU

Το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του συλλόγου θέλησε να ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά την αναβολή του ντέρμπι και να τους αυξήσει το κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο ο Αλαφούζος ζήτησε από τους “πράσινους” να συνεχίσουν με τον ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ζήλο τις προσπάθειές τους και τους επεσήμανε ταυτόχρονα ότι σε περίπτωση νίκης στη Θεσσαλονίκη τότε θα λάβουν το πριμ νικηφόρας τριάδας των αγώνων με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή!

Διευκρίνισε μάλιστα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι “είναι σαν να κερδίσατε τους Πειραιώτες και εάν νικήσετε τον Ηρακλή το πριμ ισχύει κανονικά”.

Υπενθυμίζουμε ότι προσφάτως οι “πράσινοι” μοιράστηκαν 50.000 ευρώ για το “τρία στα τρία” με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη, δεν μπόρεσαν να το επαναλάβουν στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αλλά πλέον έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την τριάδα του πριμ και να μοιραστούν μάλιστα ακόμη περισσότερα χρήματα από τη στιγμή που η ύπαρξη ντέρμπι αυξάνει το ποσό κατά 70%.

Πριμ... νίκης με Ολυμπιακό!