MENU

Μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου υφυπουργού Αθλητισμού κ. Στάυρου Κοντονή ήταν να έρθει (έπειτα από δική του πρωτοβουλία) σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ένα από τα κεντρικά θέματα της πρώτης αυτής κουβέντας ήταν το επερχόμενο καυτό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το οποίο η πλευρά του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε πως θα καταβάλει την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που πιθανώς να προκύψουν.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης από την πλευρά του ζήτησε άμεσα από τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού μία απευθείας συνάντηση (κάτι που πιθανότατα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα), ώστε να συζητήσουν από κοντά τα προβλήματα της διαφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να του καταθέσει τις προτάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καταπολέμησή της.

Η κίνηση του κ. Κοντονή να επικοινωνήσει ο ίδιος σχολιάστηκε θετικά από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού έδειξε την εικόνα ενός πολιτικού που θέλει να παρέμβει στο αθλητικό γίγνεσθαι και όχι να παραμείνει σε θέση απλού παρατηρητή, αν και όλα θα κριθούν στο μέλλον από τις πράξεις του.

Να τονίσουμε τέλος, ότι αντίθετα με τα γραφόμενα σε μέρος του τύπου, ο κ. Κοντονής δεν είχε κάποιο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού όπως εξήγησε στον Ιάκωβο Αγγελίδη σκοπεύει την Τετάρτη να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Τι είπαν Κοντονής - Αγγελίδης