MENU

Ο τεχνικός της Γιουβέντους μετά την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 και το σόου του Πορτογάλου σούπερ σταρ είχε πει πως ο Ρονάλντο δεν θα παίξει απέναντι στην Τζένοα για λόγους ξεκούρασης αλλά, που να περίμενε αυτό που θα γινόταν το μεσημέρι της Κυριακής στην Γένοβα.

Η ομάδα του Τζέζαρε Πραντέλι... δάγκωνε σίδερα απέναντι στην Γιουβέντους που είχε την κατοχή αλλά και τον Ματίας Περίν, σε πολύ καλή μέρα καθώς στο 17' είπε ''όχι'' σε σουτ του Σανάμπρια. Στο 32ο λεπτό ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR, δεν έδωσε πέναλτι στην Τζένοα και έτσι παρέμεινε το 0-0 στο ημίχρονο.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους και συγκερκιμένα στο 56' ο Πάουλο Ντιμπάλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων όμως το VAR είχε... άλλη άποψη. Η «Βέκια Σινιόρα» έκανε αλλαγές αλλά η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, αντίθετα, ένας πρώην παίκτης της την πλήγωσε δύο λεπτά αφότου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 72ο λεπτό ο Στουράρο με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Περίν που είχε κακή αντίδραση για το 1-0. Εννέα λεπτά μετά η... παράσταση έλαβε τέλος καθώς ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Γκόραν Πάντεβ με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 2-0 για τον θρίαμβο των «Rossoblu».

Έτσι η Γιουβέντους είπε... αντίο στο αήττητο και η Τζένοα ανέβηκε στη 12η θέση του πρωταθλήματος.

Τζένοα - Γουβέντους 2-0