MENU

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη η οποία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πέτυχε το Αιγάλεω, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας όπου και ισοβαθμεί με τον Ηρόδοτο. Στα του αγώνα ο Φωστήρας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς από το «Σίτι» και στο 8΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καλογιάννη.

Έπειτα από το τέρμα αυτό ανέβασε την απόδοση του προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 39΄ η κεφαλιά όμως του Παπασάββα αποκρούστηκε δύσκολα από τον Παπαδόπουλο. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Αυτό το οποίο οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο πρώτο μέρος, το κατάφεραν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 71΄ με το πλασέ του Βέρμπη, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play. Από το σημείο εκείνο και μετά το Αιγάλεω πίεσε, προκειμένου να φτάσει στην ανατροπή. Αυτή ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Δουκάκη να κάνει το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης Θ., Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου (79’ Παπανικολάου), Χουστουλάκης, Καλογιάννης, Καλημέρης, Σιμώσης, Δωροβίνης, Κωνσταντινίδης

ΑΙΓΑΛΕΩ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης (53’ Παπουτσής), Ιωαννίδης, Δάρρας, Πατσατζόγλου, Παπασάββας (46’ Μιχαλόπουλος), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου (68’ Τουλουβασίλης), Ψυχογιός

Φωστήρας - Αιγάλεω 1- 2