MENU

Μη βλέπετε τη μικρή εικόνα φίλοι μου. Όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ είναι μέρος ενός πανευρωπαϊκού σχεδίου αποσταθεροποίησης των ομάδων του προέδρου για να εμποδίσουν τις επενδύσεις και τον προεκλογικό αγώνα του. Οι Αγγελόπουλοι ήταν απλώς μια παράπλευρη απώλεια. Ο στόχος ήταν άλλος και έχει ονοματεπώνυμο βαρύ σαν Υψηλάντης. Μετά την κυβέρνηση, τη δικαιοσύνη, την ΟΥΕΦΑ και τους Illuminati και η Τερέζα Μέι, έβαλε στο στόχαστρο της τον τελευταίο των επενδυτών, κυνηγώντας τη Νότιγχαμ στην Αγγλία πιο πολύ και απ’ ό,τι κυνηγιέται ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα.

Τα ταλαίπωρα παιδιά στον «Γαύρο» άρχισαν πλέον να χτυπάνε διπλοβάρδιες. 08:00-16:00 μετράνε τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του Ολυμπιακού και 16:00-24:00 τα χειρουργεία της Νότιγχαμ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του blog το μεγαλύτερο δράμα το ζει ο Έλληνας Νοστράδαμος, Μανώλης Γαβαθιώτης ο οποίος από χθες κυκλοφορεί με το μισό κεφάλι σοκολατί περλέ της Koleston και με το άλλο μισό άσπρο. Σε ένδειξη συμπαράστασης στην μπασκετική ομάδα αποχώρησε απ’ το κομμωτήριο στο 20’ πριν τον περάσει δεύτερο χέρι ο Τέλης Κίκερης.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να αποσύρει τα κακουργήματά του από το δεύτερο ημίχρονο της δίκης, τώρα το ξανασκέφτεται. Αν το κάνει δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις ανάληψης του προεδρικού θώκου του Ολυμπιακού στο βόλεϊ (με under 3,5 κακουργήματα οριακά αναλαμβάνει το ΙΕΚ Ξυνή).

Και ενώ οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κορυφώνονταν φίλοι μου, οι άγρυπνοι ερευνητές του «Γαύρου» παρουσίαζαν τα πειστήρια της σφαγής στην Αγγλία:

«Μεγάλο ματς έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 2-2, ελέω και του διαιτητή της αναμέτρησης». Βρίσκουν και τα κάνουν οι αλήτες γιατί έχουν ανακαλύψει την αχίλλειο κουμπότρυπα του προέδρου. Καμία ομάδα του δεν κερδίζει τα τελευταία δυο χρόνια με ξένους διαιτητές.

Η μόνη λύση πριν χαθεί η χρονιά είναι να αρχίσουμε να εξάγουμε εκτός από φέτα και ρέφερι της χρυσής 20ετίας της γκρανκάσας στο Νησί (ή να αναλάβει ο πρόεδρος το ενοίκιο των γραφείων της αγγλικής ΚΕΔ). Με έναν Παπουτσέλη και 2 Σπάθες, σε ένα χρόνο η Νότιγχαμ θα ‘χει πάρει πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ Καπ Αγγλίας γιατί θα ‘χει χτίσει «Καρδιά πρωταθλητή».

Μέχρι να γίνει αυτό, το σύστημα της Τερέζα Μέι θα τη σφάζει στο γόνατο. Γι’ αυτό ήταν και υπέρμαχος του Brexit η ξινή. Ήθελε να κόψει κάθε δεσμό με τους Ευρωπαίους για να μη βλέπουν τα κυριακάτικα εγκλήματα κατά της Νότιγχαμ και ζητήσουν να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια για τη διάσωσή της: «Η ομάδα του Φόρεστ είχε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα, ωστόσο, με ένα ανύπαρκτο πέναλτι η Γουέστ Μπρομ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 και να κλέψει τη νίκη από τη Νότιγχαμ». Όλα τα είχαν σχεδιάσει στην εντέλεια οι παραγκάρχες.

Φρόντισαν να δώσουν το κάλπικο πέναλτι στο τέλος για να μην έχει περιθώρια αντίδρασης η Νότιγχαμ. Αν καταλογιζόταν στο 4’ θα αποχωρούσε απ’ το γήπεδο η ομάδα και ο προπονητής της θα πήγαινε για κολάρο στο Διαβαλκανικό για να σφραγίσει τη νίκη με 3-0.

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα στις επενδύσεις του προέδρου φίλοι μου. Οι εντολοδόχοι του συστήματος σύμφωνα με τον «Γαύρο» χτύπησαν και στο Europa League για να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία του θρύλου προς τον τελικό: «Ο... περίεργος Πόουσον. Δεδομένης της ηλικίας του, είναι 40 ετών, ο Αγγλος Κρεγκ Πόουσον που η UEFA όρισε στον αγώνα Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου έπρεπε να είναι ένας έμπειρος διαιτητής στην Ευρώπη. Αλλωστε, ανήκει στην πρώτη κατηγορία των Ευρωπαίων Διαιτητών. Παρόλα αυτά ο Πόουσον, διεθνής από το 2015 και ρέφερι της Premier League από το 2013, πρώτη φορά ορίζεται σε παιχνίδι για τη φάση των “32” του Europa League!». Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Τρόμαξαν οι Ευρωπαίοι εξυγιαντές βλέποντας τη σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο ΚΙΝΟ με τον Αβραάμ και του έστειλαν τον 40χρονο Άγγλο καμικάζι για να τον τελειώσει. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκαν με Non-Karapapaper ότι ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς θα αποχωρήσει αν:

1. Σφυριχτούν over 2,5 φάουλ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

2. Τα φώτα των προβολέων δεν μπουν στο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

3. Δεν καταργηθεί με ένα άρθρο και έναν νόμο το δεύτερο ημίχρονο.

4. Οι άνθρωποι της Ντιναμό δεν παραδεχτούν γραπτώς ότι ο Ολυμπιακός έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε όσα ματς δεν αποχώρησε.

5. Δεν δοθεί το όνομα του Γιώργου Μπόγρη σε μια απ’ τις πετσέτες του πάγκου.

6. Δεν οριστούν Έλληνες διαιτητές στα ευρωπαϊκά ματς στο ποδόσφαιρο, ξένοι στο μπάσκετ και κάτοχοι πακιστανικών τηλεφώνων στα ματς της Superleague. Μμμμμμμ.

Εξετάζει αποχώρηση και από το ματς με την Ντιναμό ο θρύλος