MENU

Συμπλοκές υπήρξαν πριν το Ολυμπιακός – Μπεσίκτας το βράδυ της Πέμπτης, όταν μάλιστα οι Τούρκοι επιτέθηκαν και χτύπησαν ιδιοκτήτη πιτσαρίας. Την ίδια ώρα, αρκετές αναφορές κάνουν λόγο για γενικότερη ένταση γύρω από το Καραϊσκάκη με τους οπαδούς της Μπεσίκτας, τόσο πριν το ματς όσο και μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Την Παρασκευή δε, ο γενικός γραμματέας του τουρκικού συλλόγου, Αχμέτ Ουρκμεζγκίλ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radyo Spor» και έκανε λόγο για επίθεση με μαχαίρι σε έναν από τους οπαδούς της Μπεσίκτας μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα ήταν τόσο όμορφα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι δύο πρόεδροι έχουν πολύ μεγάλη και καλή φιλία και έφαγαν μαζί. Όλα αυτά είναι ευχάριστα. Ωστόσο υπήρξε και ένα θλιβερό συμβάν. Μετά το ματς και έξω από το γήπεδο οπαδοί μας δέχθηκαν επίθεση από αντίπαλους οπαδούς. Ένας οπαδός μας μαχαιρώθηκε στην Αθήνα. Εμείς μείναμε στην Ελλάδα μέχρις ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβάν δεν υπήρξε κάτι άλλο. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία του Ολυμπιακού και της διοίκησής του και ελπίζουμε σε ένα καλό ματς στην έδρα μας. Εμείς θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Δεν θέλουμε μία άσχημη κίνηση ενός ανθρώπου να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα».

Μπεσίκτας: «Οπαδός μας μαχαιρώθηκε στην Αθήνα»