MENU

Ακόμα πιο δύσκολα έκαναν τα πράγματα Μπριζ και Γαλατασαράι με φόντο μια... απίθανη έκπληξη, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην πρεμιέρα του 1ο ομίλου, στον οποίο παίζουν επίσης Ρεάλ και Παρί.

Παρά το 0-0 το ματς είχε αρκετές φάσεις, με την πρώτη από αυτές να είναι για τον Μποναβεντούρ που με σχεδόν κενό τέρμα δεν βρήκε στόχο και στο 31' ο Μπάμπελ για την Γαλατασαράι, νικήθηκε σε καθαρό τετ-α-τετ από τον Μινιολέ. Στο 34' ο αριστερός μπακ της Μπριζ, Ρίκα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν πιο λίγες. Στο ξεκίνημα ο Μποναβεντούρ έχασε το τετ-α-τετ από τον Μουσλέρα, ο οποίος στο 54' έκανε τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Οκερέκε, ενώ στο 61' ο Φεγκολί για τους Τούρκους είχε σουτ που βρήκε το πάνω μέρος από το οριζόντιο δοκάρι.

Μπριζ (Φιλίπ Κλεμέν): Μινιολέ, Μάτα, Μίτροβιτς, Ντέλι, Ρίκα, Φόρμερ, Ριτς (86' Μπαλάντα), Βανάκεν, Οκερέκε (60' Οπέντα), Μποναβεντούρ (73' Ντιάν), Ντιατά.

Γαλατασαράι (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Μαριάνο (90' Οζμπαϊράκλι), Ναγκατόμο, Μαρσάο Τεϊσέιρα, Λουνγινταμά, Φεγκουλί, Ν' Ζονζί, Λεμινά (60' Εμρέ Μορ), Σερί (93' Ντονκ), Μπάμπελ, Φαλκάο.

Στο «μηδέν» Μπριζ και Γαλατασαράι (vid)