MENU

Μόνο για 20 λεπτά άντεξε ο Ερυθρός Αστέρας πριν γίνει έρμαιο στις ορέξεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Παριζιάνων, οι οποίοι παρήγαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και θριάμβευσαν με 6-1. Άλλωστε, για τη γαλλική ομάδα μια εμφατική νίκη χρειαζόταν, ώστε να αφήσει πίσω της την ήττα στο Λίβερπουλ πριν δύο εβδομάδες.

Σε θέση «δεκαριού» ο Νεϊμάρ δείχνει τρομερά απελευθερωμένες και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα βρήκε την ευκαιρία να κάνει «πάρτι». Στο 20' ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ σε καλό σημείο και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μίλαν Μπόργιαν για το 1-0. Λίγα λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος πέτυχε και δεύτερο τέρμα αξιοποιώντας αυτήν τη φορά πάσα πάρε-βάλε από τον Κιλιάν Μπαπέ. Το 3-0 σημείωσε ο Καβάνι, ο οποίος έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια για να αποφύγει δύο αμυντικούς και στη συνέχεια στάθηκε τυχερός, αφού το σουτ του κόντραρε αφήνοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ ανίκανο να αντιδράσει. Ιδιαίτερης ομορφιάς ήταν το 4ο γκολ της Παρί στο 41'. Ο Μενιέ έβγαλε με το εξωτερικό μια υπέροχη σέντρα ακριβείας και ο Ντι Μαρία επίσης με το εξωτερικό πλάσαρε για να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γαλλική ομάδα φυσιολογικά χαλάρωσε, αλλά και έστω και με μειωμένη απόδοση δεν της ήταν δύσκολο να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Ο Κιλιάν Μπαπέ «έπρεπε» να γράψει και αυτός το όνομά του ανάμεσα στους σκόρερ της αναμέτρησης, κάτι που έκανε σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μπερνάτ στο 70'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάρκο Μάριν θα έβαζε το γκολ της τιμής για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Εμπεσίλιο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αλφόνς Αρεόλα. Ωστόσο, ο Νεϊμάρ ήθελε να αφήσει ξανά το στίγμα του πριν το τέλος του παιχνιδιού και με ακόμα ένα φάουλ, ακόμη πιο όμορφο από το προηγούμενο, πέτυχε το χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

https://streamable.com/0j9yj
Παρί Σεν Ζεμέν - Ερυθρός Αστέρας 6-1