MENU

Με τον Ντέκλαν Ράις να έχει αποχωρήσει από την αποστολή, ο Άλεξ Σκοτ της Μπόρνμουθ αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Έλιοτ Άντερσον για την αναμέτρηση και τη νίκη με 7-0 επί της Κροατίας στο Nations League, με το δίδυμο να ορίζει τον ρυθμό του αγώνα παρότι βρέθηκε αντιμέτωπο με τους βετεράνους Λούκα Μόντριτς και Ματέο Κόβασιτς.

Ερωτηθείς αν ο μέσος της Άρσεναλ μπορεί να ανησυχεί για τη θέση του στην ομάδα, ο Τούχελ δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Φυσικά, και ανησυχεί· χρειαζόμαστε τέτοιες εμφανίσεις.

Αυτή είναι απλώς η φύση των πραγμάτων. Δεν θα επιβιώσουμε με δύο μόνο κεντρικούς μέσους. Ο Ντέκλαν γνωρίζει τη σημασία του και είναι ένας από τους κορυφαίους μέσους στην Ευρώπη.

Τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε περισσότερη ποικιλία. Χρειαζόμαστε επιλογές. Μετά, όλα εξαρτώνται πάντα από τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Ο Άλεξ βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο».

Η Αγγλία, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία, υποδέχεται την Τσεχία στο Γουέμπλεϊ την Τρίτη (6/10).

Ο Τούχελ λέει ότι ο Σκοτ μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ράις στη μεσαία γραμμή