Σημαντική ημέρα για τον συνεταιρισμό της μεγάλης κατηγορίας, καθώς οι ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων οι Β.Μαρινάκης, Ι.Σαββίδης, Μ.Ηλιόπουλος, Γ.Αλαφούζος, θα συναντηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης με τους υπόλοιπες ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε να δημιουργηθεί κοινό ταμείο με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 14 ΠΑΕ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να μοιραστεί δια του 14 είτε ισόποσα, είτε με κριτήρια που θα καθοριστούν.
Μεσοπρόθεσμα η πρόταση αποσκοπεί στην επιστροφή στο μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Η πρόταση αυτή έχει στόχο την αύξηση των εσόδων των "μικρομεσαίων" ΠΑΕ προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και την αύξηση των εσόδων από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.