MENU

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του πολύπειρου Ισπανού κεντρικού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη, όπου θα φτάσει αύριο Σάββατο (27/6) στις 18:05 μέσω Φρανκφούρτης για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Άριτζ Ελουστόντο ως εκ τούτου αναμένεται να αποτελέσει και την πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση των ασπρόμαυρων και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία και το Ζαλτμπόμελ την προσεχή Δευτέρα (29/6).

Μία κίνηση που φέρνει εμπειρία στη νευραλγική γραμμή των μετόπισθεν, καθώς ο Βάσκος στόπερ μετράει πάνω από 300 παιχνίδια στη La Liga  με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Προφανώς ακολουθεί και δεύτερη μεταγραφική κίνηση στο κέντρο της άμυνας δεδομένου πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης, με το όνομα του Χατζηδιάκου να παραμένει στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ: Έρχεται αύριο (27/6) στη Θεσσαλονίκη ο Ελουστόντο