MENU

Γνωστό έγινε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Δικεφάλου στον 2ο γύρο των προκριματικών του Europa League, με τις Ντιναμό Κιέβου ή Ουν. Κλουζ να μπαίνουν στον... ασπρόμαυρο δρόμο.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Ιουλίου εκτός έδρας σε Ρουμανία ή Πολωνία (καθώς εκεί θα αγωνίζεται η Ντιναμό και συγκεκριμένα στην Arena Lublin), ενώ επτά βράδια αργότερα (30/7) θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στην Τούμπα.

Η επόμενη κλήρωση, για τον 3ο προκριματικό γύρο, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, τρεις μέρες προτού ο ΠΑΟΚ κάνει... σέντρα στη σεζόν. Εκεί, θα μπει τόσο στην κλήρωση του Europa όσο και του Conference League, σε περίπτωση αποκλεισμού, για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 6 και 13 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό

Champions League: Προς... Καϊράτ η Ομόνοια, πώς επηρεάζονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Ντιναμό Κιέβου: Το μεγαθήριο της Ανατολής που αρνείται να γίνει παρελθόν 

Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ: Η ομάδα των φοιτητών που επέστρεψε στο προσκήνιο 

Αυτά είναι τα ζευγάρια στον προκριματικό γύρο που μπαίνει ο ΠΑΟΚ

Ντιναμό Κιέβου ή Ουν. Κλουζ στον δρόμο του ΠΑΟΚ - Η ρεβάνς στην Τούμπα