MENU

Οι «κιτρινόμαυρες», έχοντας αέρα νίκης από το προηγούμενο παιχνίδι, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Η Αλβάρες άνοιξε τον χορό των γκολ στο 13ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Βιολάρη διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κόγγουλη και η Χατζηνικολάου προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τα δοκάρια τους το αρνήθηκαν. Τελικά, η Χατζηνικολάου και η Βιολάρη με δύο γκολ ο καθένας διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς, αλλά και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Αντίθετα, η Δράμα παραμένει χωρίς νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι προσπάθειες των παικτριών δεν απέδωσαν καρπούς και η ομάδα καλείται να βρει λύσεις για να βελτιώσει την εικόνα της.

Σκόρερς: Αλβάρες, Βιολάρη (2) , Κόγγουλη, Χατζηνικολάου.

ΑΕΚ – Δόξα 2016 5-0