MENU

Καλησπέρα φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι καλά, όπως και οι οικογένειές σας. Σήμερα θα αναφερθώ στους τεχνοκράτες Έλληνες πολιτικούς που μας κουνάνε και το δάχτυλο, με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Βρούτση για την τιμωρία της Τούμπας.

Αυτό που με τρελαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία, δεν είναι τόσο ο νόμος που είναι γελοίος από μόνος του. Φανταστείτε πως η κυβέρνηση περιμένει από 30 χιλιάδες ανθρώπους να τηρούν το νόμο και εφόσον βρεθεί ένας μ@λ@κ@ς σε αυτούς, να τιμωρείται η Α.Ε. 

Είναι για παράδειγμα, σα να κλείνω τα μπουζούκια, επειδή άναψε ένας τσιγάρο. 

Αναλογικά βέβαια, στην παράταξη του κ. Βρούτση, δεν ξέρω πόσοι τέτοιοι αντιστοιχούν ανά 30 χιλιάδες. Απλά βλέπω μία αστεία εξεταστική για τα Τέμπη που παλεύει με νύχια και με δόντια να κλείσει την υπόθεση χωρίς κόστος για τους υπευθύνους. Είμαστε με την Μαρία Καρυστιανού και όλους τους ανθρώπους που βιώνουν αυτό που ουδείς θα ήθελε. 

Αυτό που πρέπει να καταλάβει λοιπόν ο κ. Βρούτσης, είναι πως δεν απευθύνεται σε χάνους. Ξέρουμε την ποιότητα της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση, ξέρουμε την σύνδεση που έχει με τους επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου, ξέρουμε και ποιοι θα είναι τα πειραματόζωα της διαδικασίας. Εμείς οι …επαρχιώτες.

Και όλα αυτά, για να βγει από την ατζέντα η πραγματική υπόθεση που θα έπρεπε να ενεργοποιήσει την κυβέρνηση. Την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. 

Από τη μία ύφος χιλίων καρδιναλίων και κούνημα δαχτύλου επειδή βρέθηκε ένας χαζός στη Τούμπα, από την άλλη η κατούλα κοκοκο, το κοκοράκι κικιρικικι. Επαναλαμβάνω, δεν απευθύνεστε σε χάνους. 

Το άλλο κομμάτι που με κάνει έξαλλο, έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του επενδυτή. Του Χ επενδυτή για να μην τον ονοματίσω. 

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ένα στέλεχός της που ο άνθρωπος έχει πλήρη άγνοια του αντικειμένου, όπως βέβαια και ο προηγούμενος ο οποίος είχε πει τον Χαριστέα … τερματοφύλακα. Ακόμα να το χωνέψει ο Άγγελος. 

Και τι κάνει ο Βρούτσης; Την ώρα που η χώρα επενδύει ελάχιστα ποσά στην παιδεία, απαιτεί από τον κόσμο να συμπεριφέρεται στα γήπεδα ως Μονεγάσκος. Και όταν διαπιστωθεί πως είναι από τη Μενεμένη ή τα Μανιάτικα ή από τη Καισαριανή, ο επενδυτής θα πληρώνει το κόστος. Ώπα αδερφέ, πάρτο αλλιώς. 

Εσύ θα αυξήσεις τα κονδύλια για την παιδεία, θα εκπαιδεύσεις τα παιδιά μας σωστά, έτσι ώστε όταν θα πάνε στο γήπεδο να μην κάνουν σαν ζώα. Δικιά σου δουλειά είναι, όχι δικιά μου. 

Βέβαια απ όσο ρίχνω μια ματιά στην ατζέντα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι ψηλά. Μάλλον την είσπραξη ψάχνουμε και όχι την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας. 

Κατανοώ πως μία κυβέρνηση μονοπώλιο, είναι ικανή για πολλά. Το βλέπουμε άλλωστε καθημερινά, μόνο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι ικανοποιημένη από τα μέτρα που έχει πάρει μέχρι σήμερα και αυτό συνέβη λόγω Τσούνη αν το έχω πιάσει καλά. Όλοι οι άλλοι στον δρόμο είναι. 

Κλείνοντας, ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σήμερα στον Βαγγέλη Μπραουδάκη. Προφανώς και παίζει ρόλο όταν καλείται να ενημερώσει έναν άνθρωπο ξένο με το αντικείμενο. Και αλήθεια, μετά τα όσα έγιναν με τον Αυγενάκη, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του. 

Λοιπόν κ. Βρούτση ξεκίνα με μία αλλαγή εσύ πρώτα και θα βγάλουμε την άκρη μας εμείς στη διάρκεια. 

Άλλωστε μέσα στα γήπεδα, δεν συμβαίνει το παραμικρό πλέον ή για την ακρίβεια, συμβαίνει ότι και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η κοτούλα κοκοκο, το κοκοράκι κικιρικικι