MENU

Ναι, ο μεγάλος σταρ έφυγε. Ο Άντονι Ντέιβις δεν είναι πλέον κάτοικος Νέας Ορλεάνης και οι Πέλικανς ψάχνουν τον επόμενο ηγέτη τους αλλά και την... ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Μόνο που αυτή ακουμπά πλέον τα όρια της... βεβαιότητας!

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Οι Πέλικανς έχουν το νο.1 του φετινού draft, που θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον εντυπωσιακό Ζίον Ουίλιαμσον, έναν παίκτη που όλοι οι ειδικοί τοποθετούν στα επίπεδα του σούπερ σταρ.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης μπορεί να στηριχθεί σε τρεις παίκτες με τρομερό potential και με καλά δείγματα γραφής στους Λέικερς: Ο Λόνζο Μπολ είναι ένας top οργανωτής και ένας εξαιρετικός αμυντικός για τα δεδομένα ενός play-maker, ο Μπράντον Ίνγκραμ μπορεί να κάνει πολλά στο επιθετικό κομμάτι και ο Τζος Χαρτ είναι ένας εξαιρετικός two-way γκαρντ, ικανός να βοηθήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η τετράδα των πιτσιρικάδων θα καθοδηγηθεί από τον Τζρου Χολιντέι, έναν γκαρντ με μεγάλη έφεση στην άμυνα και ικανότητες για εικοσάρες σε κάθε ματς, ενώ το νο.4 από τους Λέικερς μπορεί να καταλήξει σε ακόμα ένα δυνατό όνομα από το Κολέγιο ή να τοποθετηθεί σε ανταλλαγή για έναν παίκτη επιπέδου All Star.

Από πίσω, έρχονται οι Έλφριντ Πέιτον και Τζαλίλ Όκαφορ, ενώ ανοικτό είναι και το μέλλον του Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος είναι free agent αλλά δεν... κλείνει την πόρτα.

Άρα; Οι Πέλικανς έχουν ένα καλό core μικρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών, η εμπειρία υπάρχει επίσης στο ρόστερ και όλοι μπορούν να ελπίζουν πως η επόμενη ημέρα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Οι νεανικοί Πέλικανς... ενθουσιάζουν!