MENU

Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις της Βενέτσια με τον Τζούλιαν Στόουν. Παρά το γεγονός πως την περσινή σεζόν οι δύο πλευρές πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, μερικούς μήνες αργότερα τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά.

Αιτία είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του Αμερικανού, όπως επισημαίνει και ο ίδιος σε μια μακροσκελή ανάρτηση-καταγγελία στον λογαριασμό του στο Instagram, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από πλευράς της ιταλικής ομάδας, αλλά και για έλειψη σεβασμού προς αυτόν και την οικογένειά του.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε όλη την καταγγελία του Αμερικανού άσου:

«Καταρχάς, ο πατέρας μου δεν είναι απλώς "άρρωστος", δεν έχει κάποιο κρύωμα, όπου φτερνίζεται και βήχει. Βρίσκεται στην εντατική με έναν πνευμοθώρακα. Η καρδιά του δουλεύει στο 10% και τα νεφρά του δεν λειτουργούν. Οι γιατροί μας είπαν ότι χρειάζεται μεταμόσχευση και στις τρεις περιπτώσεις. Δε μπορεί να ανασάνει μόνος του και είχε τραχειοτομή και του κάνουν αιμοκάθαρση. Ο πατέρας μου παλεύει για την ζωή του και ως γιος του αισθάνομαι ότι είναι και δική μου μάχη. Η οικογένειά μου προσεύχεται για τον πατέρα μου και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία, η οποία θα με βοηθούσε να προσφέρω στον πατέρα μου την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη, αλλά και να βρίσκομαι δίπλα του. Αυτή η ευκαιρία θα δώσει το δικαίωμα στον πατέρα μου να έχει σωστή ασφάλιση και θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες να παλέψει για την ζωή του. Ενημέρωσα αμέσως την Βενέτσια για την κατάσταση που βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ο σύλλογος δεν ξεκίνησε απλώς να αγνοεί τις κλήσεις μου, τα e-mail μου και τα μηνύματά μου. Αγνοούσαν και τις προσπάθειες που έκαναν ο μάνατζέρ μου, η μητέρα μου και το νοσοκομείο να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σεβασμού που έδειξαν στην οικογένειά μου και εμένα. Έχουν υποτιμήσει την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα μου και το έχουν κάνει να φαίνεται ως αγωνιστικό θέμα. Έχω στείλει πολλές προτάσεις για να βρούμε μία λύση που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη κάνουν δύσκολα τα πράγματα. Πάντα έπαιζα για τους φιλάθλους και την πόλη, η Βενετία σημαίνει πολλά περισσότερα από μπάσκετ για μένα, σημαίνει οικογένεια και καλές σχέσεις.

Εσείς οι φίλαθλοι με αγκαλιάσατε για αυτό που χτίσαμε εδώ. Εσείς με αγκαλιάσατε σαν γιο σας και με αφήσατε να εξελιχθώ. Ήμουν χαρούμενος και ένιωσα ότι βρήκα μία δεύτερη οικογένεια σε εσάς και στον σύλλογο. Αντιλήφθηκα όμως ότι ο σύλλογος δεν είναι τόσο πιστός σε εμένα. Είναι πολύ εκνευριστικό ότι χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να έχουν καλή εικόνα και να προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο για μία διαφορετική αλήθεια».

Κατήγγειλε την Βενέτσια ο Στόουν: «Ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο και αυτοί με αγνοούν...» (pic)